وزیر دفاع آمریکا: بیش از 50هزار سرباز با کرونا مبارزه می‌کنند

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

مارک اسپر وزیر دفاع آمریکا سه‌شنبه 14 آوریل 2020 اعلام کرد بیش از 50 هزار سرباز ایالات متحده برای محافظت از مردم آمریکا با ویروس جدید کرونا مبارزه می‌کنند.

به گزارش خبرگزاری‌ها، وزیر دفاع آمریکا، سه‌شنبه در کنفرانسی خبری درباره ویروس کرونا موسوم به COVID-19 تاکید کرد که بیش از 50 هزار سرباز آمریکایی برای محافظت از مردم آمریکا با ویروس مبارزه می‌کنند.

Advertisement

وزیر دفاع آمریکا افزود که 6 هزار پزشک از وزارت دفاع آمریکا برای مقابله با کرونا به کادرهای پزشکی و درمانی بیمارستان‌ها یاری می‌رسانند.

مارک اسپر متعهد شد تیم‌هایی پزشکی را از وزارت دفاع (پنتاگون) به ایالت نیویورک و دیگر ایالت‌های آمریکا اعزام کند.

او همچنین اعلام کرد که وزارت دفاع آمریکا، به تامین نیازهای ایالت‌ها به تجهیزات پزشکی ادامه می‌دهد که از جمله مهمترین آنها ماسک‌ها و دستگاه‌های تنفس مصنوعی است.

شیوع گسترده ویروس کرونا تاکنون منجر به فوت بیش از 25.500 نفر در ایالات متحده آمریکا شده که هم‌اکنون در صدر کشورهای آسیب دیده از کرونا است.

این در حالی است که مایک پمپئو وزیر خارجه ایالات متحده آمریکا سه‌شنبه 14 آوریل، اظهار داشت كه ایالات متحده به دنبال ایجاد «دگرگونی بنیادین» در سازمان بهداشت جهانی است.

پمپئو این سخنان در راستای تهدیدهای آمریکا جهت متوقف کردن کمک‌های مالی به این سازمان در زمانی مطرح کرد که جهان شاهد شیوع فزاینده ابتلا به ویروس كرونا است.

از سویی دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریكا، تهدید کرده كه طی این هفته، مواضع خود را درباره حمایت‌های مالی آمریكا از این سازمان بین‌المللی حاضر در خط مقدم مقابله با پاندمیک مرگبار، اعلام خواهد کرد.

ایالات متحده، بزرگترین کمک کننده مالی به سازمان جهانی بهداشت به شمار می‌آید؛ به‌طوری‌ که سال گذشته، 400 میلیون دلار به این سازمان کمک مالی کرده است.

بیشترین بازدید موضوعات مهم