خبر تازه درمورد کرونا....اولین مورد مرگ در خارج چین

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

به دنبال تاکید مسئولان بخش بهداشت فیلیپین در پنجشنبه گذشته مبنی بر مشاهده اولین مورد ابتلاء به ویروس کرونا در این کشور، یکشنبه 2 فوریه اعلام شد که فرد مبتلا، فوت کرده است.

یک مرد چینی بر اثر ابتلا به ویروس کرونا در فیلیپین فوت کرد و این اولین مورد ثبت شده مرگ بر اثر این ویروس مرگبار در خارج از چین است.

تفاصیل از این قرار است که این بیمار 44 ساله، اهل شهر ووهان در ایالت هوبی بود که برای اولین بار ویروس در ماه دسامبر سال گذشته میلادی آنجا مشاهده شد. به گفته اداره بهداشت فیلیپین فرد فوت شده پس از بستری شدن در بیمارستانی در مانیل، پایتخت این کشور، علائم ذات‌الریه بسیار شدیدی را از خود بروز داد.

به گفته سازمان بهداشت جهانی، به نظر می‌رسد که این فرد پیش از سفر به فیلیپین مبتلا به این ویروس شده باشد.

به گزارش رویترز، فرانسیسکو دوکیه وزیر بهداشت فیلیپین پنجشنبه گذشته طی یک کنفرانس مطبوعاتی اعلام کرد، آزمایش‌های پزشکی نشان داده اند، زن چینی 38 ساله‌ای که در روز 21 ژانویه از شهر ووهان چین به فیلیپین آمده بود، حامل ویروس کرونا است.

304 مورد مرگ در چین

از سوی دیگر مقامات چینی، روز یکشنبه 2 فوریه اعلام کردند، شمار مرگ مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور به 304 نفر رسیده است. این در حالی است که در شهر ووهان، کانون اصلی بروز این ویروس، 45 نفر دیگر نیز در اثر ابتلاء به این ویروس، جان باخته اند.

برمبنای آمار تازه کمیته بهداشت استان هوبی در چین، بر شتاب گسترش این ویروس، افزوده شده و 1921 مورد ابتلاء جدید ظرف 24 ساعت گذشته، به ثبت رسیده است.

بدین ترتیب مجموع افراد مبتلاء به ویروس کرونا در سطح چین به 14380 نفر می‌رسد.

پژوهش‌ها نشان می‌دهند این ویروس برای اولین بار در شهر ووهان مشاهده شده که حیوانات وحشی در آن به فروش می‌رسند. شیوع این ویروس در تعطیلات سال نو چینی رخ داد که طی آن، میلیون‌ها چینی در داخل و خارج کشور، تردد دارند.

تدابیر سخت‌گیرانه

گزارش‌ها حاکی از آن است که چین اقدامات سخت‌گیرانه‌ای را برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا به مورد اجرا گذاشته که شامل قرنطینه اجباری 50 میلیون جمعیت ساکن شهر ووهان و محاصره استان هوبی می‌شود.

به دنبال اعلام وضعیت اضطراری جهانی از سوی سازمان بهداشت جهانی در ارتباط با شیوع این ویروس، کشورهای جهان نیز محدودیت‌های زیادی را در مورد مسافران از چین، به مورد اجرا گذاشتند.

گفتنی است تا این لحظه، 20 کشور درمعرض شیوع ویروس کرونا قرار گرفته اند.

بیش از 300 نفر تاکنون بر اثر ویروس کرونا کشته شده‌اند که اکثریت آنها از شهر هوبی بوده‌اند.

تاکنون 14 هزار نفر در سراسر جهان به این ویروس مبتلا شده‌اند.

به گفته مسئولان بهداشتی فیلیپین، وی از ووهان و از طریق هنگ کنگ همراه با یک زن 38 ساله چینی که او هم به کرونا مبتلا شده به فیلیپین سفر کرده بودند.

بیشترین بازدید موضوعات مهم