جیم جونز، مشاور امنیت ملی حکومت باراک اوباما رئیس جمهوری پیشین آمریکا از دونالد ترامپ به خاطر دادن چراغ سبز به اجرای عملیات کشتن قاسم سلیمانی فرمانده «نیروی قدس» سپاه، ستایش کرد.
جونز در مصاحبه با یکی از جلسات گفتوگوی شورای آتلانتیک گفت: «به باور من آنچه دولت در خصوص موضوع سلیمانی انجام داد، کاملاً درست است.»
جونز در مورد آرزویش مبنی بر «ای کاش دولت اوباما جهتی بود که این عملیات را انجام میداد»، گفت: «فکر میکنم ما این کار را انجام میدادیم. ما واقعاً در پی کشتن اسامه بن لادن بودیم و وقتی من در کاخ سفید بودم خانه او را پیدا کردیم و سالها طول کشید تا مطمئن شویم که او واقعا در آنجا تردد دارد، فکر میکنم دولت اوباما کوشید تا تروریستی را پیدا کند که شاخصترین چهره تروریستی تحت پیگرد جهان بود.»
«بازی تغییر کرده است»
جونز اضافه کرد: «در حال حاضر سلیمانی اکنون نفر دوم به حساب میآید، بنابراین حذف وی مرهون ترامپ میباشد. فکر میکنم حذف سلیمانی، کار درستی بود که باید انجام میشد، همانطور که رئیس جمهوری خاطرنشان ساخت، بازی عوض شده است.»
جونز از سوی دیگر به ترامپ توصیه کرد، به افرادی گوش ندهد كه میگویند اوضاع را باید آرام کرد و رویکرد درست، دلجویی است. وی افزود: «من هرگز به سخن سیاستمداران طرفدار دلجویی، اعتناء نخواهم کرد که خواهان گونهای دلجویی بوده و میگویند بیایید به روند معمول باز گردیم حال آن که ایران هم همچنان از عوامل وابسته خود برای گسترش تروریسم در سراسر جهان استفاده کرده وبه ایجاد موانع در سر راه حمل و نقل جهانی و سرنگون سازی پهبادها بپردازد. آن دوران دیگر به سر آمده است، امیدوارم که ایران این را بفهمد.»
از طرف دیگر، ترامپ از جیم جونز، مشاور امنیت ملی پیشین تشکر کرد و در توئیتی گفت: «مشاور سابق امنیت ملی اوباما رئیس جمهوری پیشین گفته است که رویکرد ترامپ در قتل سلیمانی رهبر تروریستها، کاملاً درست بوده است... از جنرال جونز تشکر میکنم.»