درخواست کمک فوری 115 میلیون دلاری «FAO» برای کشاورزان افغانستان
اداره غذا و کشاورزی سازمان ملل هشدار داده است که ادامه وضعیت کنونی خطر قحطی جدی را در سال 2022 برای افغانستان به همراه خواهد داشت
اداره غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد «FAO»، برای رفع نیازهای کشاورزان افغانستان و خانوادههای آنها، خواستار کمک فوری 115 میلیون دالری (دلاری) شد تا با استفاده از آن در زمستان و بهار پیشرو زمینه کاشت گندم را فراهم سازد.
اداره غذا و کشاورزان سازمان ملل، جمعه، 19 نوامبر (27 عقرب)، اعلام کرد در صورتیکه این بسته کمکی مهیا شود، بسته کمکی 157دالری برای کاشت گندم، میتواند نیاز غلات یکساله یک خانوادهای کشاورز را برآورده کند.
بر بنیاد اعلامیه، اگر کمک 115میلیون دلاری فراهم شود، یک پنجم آن مستقیما در اختیار زنان کشاورز قرار خواهد گرفت.
اداره غذا و کشاورزی سازمان ملل افزوده است، یک خانوادهای متوسط در افغانستان، برای رفع حداقل نیازهای غذایی خویش، سالانه به یک هزار و 80 دالر نیاز دارد و تنها تعداد کمی از کشاورزان توانایی چنین هزینهای را دارند.
در اعلامیه این نهاد آمده است، توزیع کمک برای کاشت گندم را در 31 ولایت (استان) برای کشاورزان آغاز کرده است و کشاورزان این کشور از اکنون برای خشکسالی سال آینده آمادگی میگیرند.
ریچارد ترنچارد، نماینده اداره غذا و کشاورزی سازمان ملل در افغانستان، در سفری که به تازگی در ولسوالی زندهجان ولایت هرات داشته، دریافته است که کشاورزان علاوه بر کمکهای غذایی که از سوی «WFP»، برنامه جهانی غذا به آنها صورت میگیرد به پول نقد نیز نیاز دارند.
به گفته او، از آنجایی که نهادها و اشخاص کمککننده برای کشاورزان وجود ندارد، آنها مجبور شدهاند بخاطر خرید گندم برای کاشت، اجناس خانه خود را بفروشند.
اداره غذا و کشاورزی سازمان ملل، هشدار داده است که ادامه این وضعیت، خطر قحطی جدی را در سال 2022 در افغانستان به همراه خواهد داشت.
بر اساس معلومات این نهاد، 70 درصد شهروندان افغانستان در روستاها زندگی میکنند که 80 درصد هزینههای زندگی آنها از طریق کشاورزی و دامداری تامین میشود.
«WFP» قبلا نیز هشدار داده بود که کشاورزان بهدلیل فقر و خشکسالی مجبور به فروش زمینهای خویش شدهاند و این کار بحران را در این کشور گسترش خواهد داد.
هشدارهای این نهاد در حالی صورت میگیرد که با تسلط طالبان بر افغانستان، مشکلات کشاورزان بیشتر شده است و گروه طالبان از کشاورزان و دامداران این کشور، با توجه به سطح فعالیت آنها، مقداری پول را بهعنوان «عشر» از آنها جمعآوری میکند.
-
تام وست: آمریکا پولهای بلوکه شده افغانستان را برای طالبان آزاد نمیکند
فرستاده ویژه آمریکا: نامه اخیر طالبان به کنگره منعکس کننده واقعیت بحران اقتصادی و انسانی افغانستان نیست افغانستان -
هشدار روسیه درباره خطر وقوع جنگ داخلی در افغانستان در سایه ضعف طالبان
نماینده ویژه سازمان ملل: شاخه خراسان گروه «داعش» در تمام ولایتهای افغانستان حضور دارند بين الملل -
نماینده سازمان ملل: فروپاشی اقتصاد افغانستان خطر افراطگرایی را افزایش میدهد
دبورا لیونز: معضلات ابتدا گریبانگیر افغانستان میشود بعد تمام منطقه را درگیر خواهد کرد افغانستان -
وزیر خارجه طالبان به آمریکا: پولهای ما را آزاد و در افغانستان سرمایهگذاری کنید
متقی: ایالات متحده در صنعت زراعت و معادن افغانستان سرمایهگذاری کند افغانستان