دو کشته و 10 زخمی در حمله طالبان به مراسم عروسی بخاطر پخش موسیقی
ذبیحالله مجاهد، سخنگوی طالبان دست داشتن این گروه در حمله به مراسم عروسی را تکذیب کرد
در نتیجه حمله جنگجویان طالبان به یک مراسم عروسی بخاطر پخش موسیقی در «سرخرود» ولایت ننگرهار افغانستان، دو نفر کشته و 10 نفر دیگر زخمی شدند.
یکی از بزرگان محلی در ننگرهار که نخواست ناماش فاش شود، به خبرگزاری «دیپیای» آلمان، گفت که در ابتدا طالبان به روستاییان اجازه پخش موسیقی دادند، اما پس از آن تعدادی از نیروهای آنها به مراسم حمله کرده و دو نفر را کشتند و 10 نفر را زخمی کردند.
ذبیحالله مجاهد، سخنگوی گروه طالبان در اینباره در توییتی دست داشتن این گروه در این حمله را رد کرده و نوشت، در پیوند به این حمله دو فرد مشکوک بازداشت شدند و یک نفر هم تحت تعقیب است.
گفتنی است که گروه طالبان موسیقی را حرام اعلام کردهاند و هنرمندان را مورد حمله قرار میدهند.
پس از تصرف افغانستان از سوی طالبان بیشتر آوازخوانان و هنرمندان افغان از این کشور فرار کردند و برخی از این آوازخوانان خود را پنهان کردهاند.
در دوره پیشین حکومت طالبان نیز این گروه موسیقی را در افغانستان ممنوع کرده بود.
-
توافق آمریکا و هند بر مبارزه مشترک با تروریسم در افغانستان
افغانها نسبت به این توافق خوشبینی کرده و آن را اولین قدم آمریکا علیه پاکستان بخاطر حمایت از طالبان خواندند افغانستان -
سفر وزیر خارجه ترکمنستان به کابل
وزیران خارجه ازبکستان و پاکستان نیز پیشتربا سفر رسمی به کابل با مقامات طالبان گفتوگو کرده بودند افغانستان -
وزارت دفاع و خارجه آمریکا دسترسی به اطلاعات خروج از افغانستان را محدود کردهاند
گروه طالبان در بیست و چهارم اسد وارد شهر کابل شدند و کنترل حکومت را در اختیار گرفتند افغانستان