«داعش» با «خطرناک» خواندن شیعیان در افغانستان آنها را تهدید کرد
طی یک هفته گذشته شاخه خراسان گروه «داعش» دو حمله مرگبار به مساجد شیعیان در افغانستان انجام داده است
شاخه خراسان گروه «داعش»، شیعیان افغانستان که عمدتا هزارههای این کشور هستند را «خطرناک» خوانده و آنها را تهدید کرد که مورد حملات تروریستی این گروه قرار خواهند گرفت.
«داعش»، در سرمقاله نشریه هفتگی تلگرام خود، جمعه، 15 اکتبر (23 میزان) ساعاتی قبل از حمله به مسجد «امام بارگاه فاطمیه» شیعیان در شهر قندهار نوشت، به حملات خود علیه «اماکن مذهبی و مراکز شیعیان» در این کشور ادامه خواهند داد.
پس از تسلط طالبان به افغانستان، شاخه خراسان گروه «داعش» حملات خود را به شهروندان شیعه و هزاره این کشور و همچنین عناصر طالبان بیشتر کرده است و تنها در یک هفته اخیر، دو حمله مرگبار به مساجد شیعیان انجام شده است.
وقوع حمله انتحاری، جمعه، 15 اکتبر، در مسجد شیعیان شهر قندهار در جنوب افغانستان 62 کشته و 90 زخمی بر جای گذاشت. این انفجار در مسجد «امام بارگاه فاطمیه» شهر قندهار رخ داده است.
در دیگر حمله مرگبار «داعش»، جمعه، 8 اکتبر، به نمازگزاران در مسجد «سیدآباد» ولایت کندز، 150 شهروند افغانستانی کشته و 200 تن دیگر مجروح شدند.
این حملات مرگبار با واکنشهای گسترده جهانی روبرو شده است؛ ایالات متحده، سازمان ملل، شورای امنیت این سازمان و کمیسیون مستقل حقوق بشر افغانستان این حملات را محکوم و از ادامه آن ابراز نگرانی کردهاند.
شاخه خراسان گروه «داعش» از سال 2014 از ولایت شرقی ننگرهار حضور خود در افغانستان را اعلام کرد و تاکنون حملات مرگبار زیادی را علیه شهروندان این کشور راهاندازی کردهاند. طی چند سال گذشته مراکز آموزشی، مدارس، باشگاههای ورزشی و حتی مراسم عروسی شعیان و هزارهها نیز از سوی داعش هدف حمله قرار گرفته است.
-
انفجار در ولایت کنر افغانستان یک کشته و 13 مجروح برجای گذاشت
پس از تسلط طالبان بر افغانستان، حملات شاخه خراسان گروه «داعش» در برابر طالبان افزایش یافته است افغانستان -
«داعش» مسئولیت حمله به مسجد شیعیان قندهار را به عهده گرفت
طی یک هفته گذشته شاخه خراسان گروه «داعش» دو حمله مرگبار علیه مساجد شیعیان در افغانستان انجام داده است افغانستان -
انفجار در مسجد شیعیان قندهار 62 کشته و 68 زخمی بر جای گذاشت
عامل این انفجار تاکنون مشخص نشده، اما گمان میرود که یک حمله انتحاری بوده است افغانستان