پنتاگون: حملات طالبان تاثیری بر روند خروج ما از افغانستان ندارد
حدود 18 هزار افغان که با آمریکاییها کار می کردند به آمریکا خواهند رفت
مقامات ارشد پنتاگون، اعلام کردند که حملات اخیر گروه طالبان، که ارتش ایالات متحده از نزدیک آنها را رصد میکند، تاثیری بر برنامه خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان نخواهد داشت.
ژنرال مارک ميلی، رئيس ستاد ارتش آمريكا، روز پنجشنبه 23 ژوئن، پس از استماع كنگره در مورد روند پيشرفت طالبان در روزهای اخير، تاکید کرد که کابل یک نیروی نظامی 300 هزار نفری دارد که ماموریت آنها دفاع از کشورشان است.
آمریکا قرار است نیروهای خود را تا 11 سپتامبر آینده بهطور کامل از افغانستان خارج کند.
در همین حال، ژنرال لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا، گفت که حملات طالبان خروج کامل نیروهای ایالات متحده از افغانستان را تهدید نمیکند.
وزیر دفاع آمریکا افزود: «ما بر وظیفهای که به ما محول شده یعنی اجرای خروج به شیوهای امن، منظم و مسئولانه تمرکز کردهایم»
خروج کسانی که با آمریکا همکاری کردند
لوید آستین گفت: «ارتش آمریکا ممکن است به زودی افغانهایی که با ایالات متحده همکاری کردند را پس از خروج نیروهای خارجی از افغانستان، خارج کند».
او اظهار داشت، وزارت امور خارجه آمریکا متعهد شده است که روند اعطای ویزای مهاجرت به این افراد را تسریع کند. او یادآوری کرد که بسیاری از این افراد منتظر پاسخ مقامات آمریکایی هستند.
بر اساس گزارشها، درخواست ویزا برای 18 هزار افغان که با نیروهای آمریکایی کار میکردند، به ویژه آنهایی که مترجم بودند، در دست بررسی است
تشدید حملات طالبان
گفتنی است که از زمان آغاز عقبنشینی نیروهای آمریکایی از اول ماه می گذشته، جنگجویان طالبان حملات خود را شدت بخشیده و برخی مناطق را از کنترل ارتش افغانستان خارج کردند. ارتش افغانستان قرار است بدون حمایت غرب آماده مقابله با طالبان شود.
-
مقامات افغانستان: طالبان در هیچ ولسوالی نمیتوانند حضور دایمی داشته باشند
رییس ارتباطات عامه استراتژیک ریاست جمهوری افغانستان: موج حملات طالبان دایمی نیست و ولسوالیها دوباره پس گرفته خواهد شد افغانستان -
بازداشت ميانجیگران تسلیمشدن سربازان افغان به طالبان
شماری از پاسگاههای نیروهای امنیتی با میانجیگری این افراد به طالبان تسلیم شدند افغانستان -
ادامه تنشها میان افغانستان و پاکستان و اتهامات متقابل درباره همکاری با طالبان
وزیر سرحدات افغانستان: سخنان قریشی در مورد «خط دیورند» مداخله در امور داخلی افغانستان است افغانستان