رئیس‌جمهوری افغانستان: بی‌احترامی به کادر درمان پیگرد قانونی دارد

نزدیکان بیمار کرونایی که به دلیل کمبود اکسیژن جان باخت، یک پزشک افغان را مورد ضرب و شتم قرار دادند

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

محمداشرف غنی، رییس جمهوری افغانستان نشستی با مقام‌های وزارت صحت عامه (بهداشت) این کشور گفت، کسانی که با داکتران (پزشکان) و کادر درمانی برخورد نادرست کرده‌اند، مورد پیگرد عدلی و قضایی قرار می‌گیرند.
این اظهارات غنی پس از آن مطرح شد که درروزهای گذشته نزدیکان یک بیمار کرونایی که به دلیل کمبود اکسیژن جان باخت، بر داکتران حمله کرده و تجهیزات بیمارستان را تخریب کردند.
این رویداد که در بیمارستان «محمدعلی جناح» در کابل رخ داد با واکنش‌های انتقادی شهروندان افغان قرار گرفت.
محمد اشرف غنی با شاره به این رویداد تاکید کرد: «دولت متعهد به حفاظت از حیثیت، عزت و وقار داکتران است.»
غنی در ادامه این نشست با اشاره با موج سوم کرونا در این کشور گفت که 700 هزار دوز واکسن کرونا از چین به زودی به افغانستان می‌رسد و اقدامات لازم به خاطر فراهم کردن اکسیژن مورد نیاز از داخل و خارج این کشور انجام شده است.

گسترش سریع «گونه هندی» کرونا در افغانستان

پزشکان افغانستان اخیرا به شدت از گسترش سریع گونه هندی ویروس کرونا در این کشور ابراز نگرانی کردند.
به گفته آنان، گونه هندی کووید-19 که خطرناک‌ترین نوع جهش‌یافته این ویروس در جهان است، در افغانستان روبه گسترش است.
یافته‌های پزشکان در افغانستان نشان می‌دهد که حدود 48 گونۀ جهش‌یافتۀ ویروس کرونا در جهان در گردش است که گونۀ هندی و گونۀ نخستین این ویروس که تلفیقی از ویروس‌های کرونا در افریقا و بریتانیا است، در افغانستان پخش شده‌است.
با وجود این، محدودیت‌های گسترده‌ای در این کشور وضع نشده است. مکتب‌ها (مدرسه) و دانشگاه‌ها به فعالیت خود ادامه داده و مراسم عروسی و فاتحه، مهمانی‌ها و سایر تجمعات نیز کماکان جریان دارد.

بیشترین بازدید موضوعات مهم