افغانستان؛ طالبان طی یک ماه گذشته 248 غیرنظامی را کشتند

سخنگوی وزارت داخله: در این مدت 527 غیرنظامی دیگر در نتیجه‌ حملات طالبان زخمی شده‌اند

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

وزارت امور داخله‌ افغانستان یکشنبه 30 می (9 جوزا) اعلام کرد که در جریان یک ماه گذشته، 248 غیرنظامی در نتیجه‌ انفجار ماین‌ها و حملات جنگ‌جویان گروه طالبان کشته شده‌اند.
به گزارش منابع خبری افغانستان، طارق آرین، سخن‌گوی وزارت امور داخله این کشور گفت که در این مدت 527 غیرنظامی دیگر در نتیجه‌ انفجار ماین‌ها و حملات طالبان زخمی شده‌اند.
به گفته آرین، طالبان غیرنظامیان را برای حملات تهاجمی خود انتخاب می‌کنند و به همین دلیل در ماه‌های اخیر تلفات غیرنظامیان در این کشور افزایش یافته است. سخنگوی وزارت داخله افغانستان هدف ‌قراردادن غیرنظامیان توسط طالبان را «جنایت‌جنگی» خواند.
گروه طالبان اما تلفات غیرنظامیان در حملات این گروه را در مصاحبه با روزنامه «اطلاعات روز» رد کرد. ذبیح‌الله مجاهد، از سخن‌گویان این گروه گفت است، ادعای دولت افغانستان در خصوص تلفات غیرنظامیان توسط طالبان به حملات خود دولت بر می‌گردد.
هم‌زمان با آغاز خروج سربازان خارجی از افغانستان و سپرده‌شدن مسؤلیت تامین امنیت به نیروهای امنیتی و دفاعی افغان، حملات طالبان به گونه‌ بی‌سابقه‌‌ای شدت گرفته است.
در حال حاضر، درگیری میان نیروهای ارتش افغانستان و طالبان در بیش‌تر ولایت‌های این کشور جریان دارد. طالبان برای ساقط کردن پاسگاه‌ها و ولسوالی‌ها تلاش می‌کنند و نیروهای امنیتی افغان با راه‌اندازی عملیات نظامی دوباره آن مناطق را از کنترل طالبان بیرون می‌کنند. این سناریو، از آغاز ماه می، زمانی که نیروهای خارجی اعلام کردند که آمادگی خروج را می‌گیرند، ادامه دارد.

افزایش آوارگان در نتیجه تشدید جنگ

از سوی دیگر، کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد با ابراز نگرانی از ادامه درگیری‌ها در افغانستان اعلام کرد، ادامه خشونت‌ها در این کشور باعث شده که از آغاز سال 2021 تاکنون، بیش از 100هزار افغان آواره شوند.
کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل متحد اعلام کرد، در 6 ماه گذشته به بیش از 100 هزار آواره شده داخلی افغانستان، از طریق توزیع بسته‌های بهداشتی، سرپناه اضطراری، خیمه‌های خانوادگی، و مواد غیر غذایی کمک کرده است.
در چند هفته گذشته با افزایش خشونت‌ها در افغانستان، هزاران خانواده در ولایت‌های متفاوت این کشور سرپناه‌شان را از دست داده‌اند.

Advertisement
بیشترین بازدید موضوعات مهم