مقامهای افغانستان اعلام کردند، اولین بسته کمکی واکسین کرونا یکشنبه 7 فوریه 2021 از هند به کابل رسید.
طاهر قادری سرپرست سفارت افغانستان در دهلینو در صفحه فیسبوکاش نوشت، این بسته کمکی شامل 500 هزار دوز واکسین «کوویشیلد» ساخت هند است.
قادری اضافه کرد: «این کار در اثر سعی و تلاش وزارت امور خارجه کشور و به خصوص پیگیریهای دوامدار و دیپلماسی فعال نمایندگی سیاسی ما در دهلی جدید صورت میگیرد».
او اظهار کرد: «ما در اوج همهگیری بیماری کرونا نیز 75 هزار تن گندم، 500 هزار تابلیت کلوروکین و دهها هزار ماسک به کشور فرستادیم. نمایندگی سیاسی ما در دهلی از نخستین سفارتهای بود که بدون هیچ مشکلی 15 هزار شهروند گیر مانده را در نخستین روزهایی که زمین و هوا بسته بود، به کشور فرستاد».
از سوی دیگر، شاهحسین مرتضوی مشاور رئیس جمهوری افغانستان در مورد توزیع واکسین کرونا در توییتی نوشت: «امید است اولویت به داکترانی که در خط نخست قرار دارند و همچنان نیروهای امنیتی و دفاعی باشد».
شایان ذکر است که آمار مبتلایان کرونا در حال حاضر در این کشور به بیش از 55 هزار نفر رسیده که از این میان بیش از دو هزار و 400 بیمار جان باختند و بیش از 48 هزار بیمار دیگر بهبود یافتند.