مقامهای ولایت هرات در غرب افغانستان شنبه 16 ژانویه تایید کردند، در نتیجه یک «حمله خودی» در این ولایت 12 سرباز افغان کشته شدند.
به گزارش رادیو «سلام وطندار» عبدالاحد ولیزاده سخنگوی فرماندهی پولیس ولایت هرات گفت، این رویداد به یک پاسگاه پولیس مردمی در ولسوالی غوریان این ولایت رخ داد.
ولیزاده اضافه کرد، افراد نفوذی طالبان پس از کشتن نیروهای این پاسگاه امنیتی، تمام سلاح و تجهیزات نظامی آنها را با خود بردند.
در همین حال، منابع مردمی در ولسوالی غوریان هرات میگویند، سه روز پیش سه فرد نفوذی طالبان به صفوف پولیس مردمی در ولسوالی غوریان این ولایت یکجا شده بودند. به گفتۀ این منابع، این سه فرد نفوذی دیشب (شامگاه جمعه) بر 12 تن از همقطاران خود شلیک کردهاند.
طالبان تاکنون در این باره چیزی نگفتهاند.
شایان ذکر است که ولسوالی غوریان ولایت هرات یکی از ولسوالیهای ناامن این ولایت است که یک هفته پیش نیز افراد طالبان بر مرکز این ولسوالی حمله کرده بودند.