افغانستان؛ نیروهای پولیس دو پزشک را از چنگ آدم‌ربایان نجات دادند

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

منابع امنیتی ولایت پروان افغانستان جمعه 1 ژانویه 2021 اعلام کردند که نیروهای پولیس دو داکتری را که پنج روز پیش توسط افراد مسلح ناشناس ربوده شده بودند، از چنگ آدم‌ربایان نجات داده‌اند.

محمدصادق هاشمی، مدیر مبارزه با جرایم جنایی پروان به روزنامه «اطلاعات روز» گفته است، این داکتران عصر روز گذشته (پنج‌شنبه 31 دسامبر 2020) از روستای «شوخی»، شهر چاریکار کاپیسا در نتیجه‌ یک عملیات مشترک نیروهای پولیس این دولایت نجات داده شدند.

هاشمی افزود که در این عملیات هیچ رباینده‌ای بازداشت نشده و تلاش پولیس برای بازداشت آنان جریان دارد.

در همین حال، طارق آرین، سخن‌گوی وزارت امور داخله افغانستان در توییتی گفته است که این داکتران هم‌اکنون به خانواده‌های‌شان تسلیم داده شدند.

رباینده‌گان در بدل رهایی این دو پزشک صد هزار دالر مطالبه کرده بودند.

افراد مسلح ناشناس در ولایت پروان سه‌شنبه 29 دسامبر دو داکتر (پزشک) را در این ولایت ربودند.

محمدصادق هاشمی مدیر مبارزه با جرایم جنایی فرماندهی پولیس ولایت پروان گفته بود، این دو پزشک به بهانۀ معاینۀ بیمار از شفاخانه بیرون شده‌اند و احتمال دارد مداوای افراد طالبان یکی از اهداف رباینده‌گان باشد.

بیشترین بازدید موضوعات مهم