صدیقی در مورد اظهارات اخیر حکمتیار: مردم در برابر این نوع حرف‌ها بی‌تفاوت اند

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

صدیق صدیقی سخنگوی ریاست‌جمهوری افغانستان یکشنبه 25 اکتبر در واکنش به سخنان اخیر گلبدین حکمتیار، مبنی بر ایجاد حکومت موقت گفت، مردم افغانستان در برابر این نوع حرف‌ها بی‌تفاوت اند.

صدیقی در صفحه رسمی تویترش نوشت: «در کشور ما آزادی بیان است و‌ حکومت هم به آزادی‌های سیاسی متعهد است. این آقا اما، در چهار دهه‌‌ی اخیر، به غیر از چنین جمله‌هایی و مخالفت با نظام‌ها بر سر اقتدار،هیچ پیام دیگری به مردم افغانستان نداشته است، مردم در برابر این نوع سخنان بی‌تفاوت اند.»

حکمتیار: ایجاد حکومت موقت یگانه راه حل است

گلبدین حکمتیار، رهبر حزب اسلامی در یک نشست خبری گفت که گروه طالبان، حکومت برحال را نمی‌پذیرد و به همین دلیل، حکومت موقت تنها راه حل است.

او که در مورد نتیجه‌ سفر اخیرش به اسلام‌آباد سخن می‌زد، گفت، صلح در افغانستان تامین خواهد شد و او این کار را انجام خواهد داد. به گفته‌ حکمتیار، دولت پاکستان اطمینان داده که در روند صلح افغانستان صادقانه کار خواهد کرد.

او همچنان گفت، کشته شدن 40 شهروند پاکستانی در جنگ ولایت هلمند در جنوب این کشور یک ادعای «بی‌اساس» است.

به گزارش تلویزیون یک افغانستان، حکمتیار اضافه کرد: «لطفاً این اسناد را برای من هم نشان دهید که 40 نفر که در هلمند کشته شده تذکره پاکستان را داشته اند. دروغ محض است و این یک ادعای بی‌بنیاد است که از پاکستان عده‌ای آمدند در افغانستان می‌جنگند».

وزارت امور داخله افغانستان: اظهارات حکمتیار شرم‌آور است

در همین حال، وزارت امور داخله افغانستان این اظهارات گلبدین حکمتیار مبنی به عدم حضور شماری از شهروندان پاکستانی در جنگ این کشور را رد کرده و آن را «شرم‌آور» خوانده است.

این وزارت تاکید کرد، در درگیری ولایت هلمند در جنوب افغانستان بیش از 200 شهروند پاکستانی حضور داشتند.

شایان ذکر است که جنگجویان طالبان اخیراً حملات تهاجمی‌ شان را بالای برخی از نقاط ولایت هلمند در جنوب این کشور انجام دادند که این درگیری بیش از یک هفته دوام کرد و به گفته وزارت داخله افغانستان، در این درگیری‌ها 200 پاکستانی عضو گروه طالبان کشته شدند.

بیشترین بازدید موضوعات مهم