تولید روزانه 35 هزار لیتر شیر در بلخ افغانستان

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در شمال افغانستان اعلام کرد، حدود 35 فارم گاوداری در این ولایت فعالیت دارند که تولید مجموعی روزانه‌ آن‌ها به 35 هزار لیتر شیر می‌رسد.

این ریاست با نشر اعلامیه‌ای نوشت، شرکت بلخ لبنیات، پاکیزه، و سلطان تازه، همه‌روزه از ولسوالی‌های چهارده‌گانه‌ی بلخ، شیر را جمع‌آوری و بسته‌بندی می‌کنند.

Advertisement

در این اعلامیه آمده، گاوداری‌ها برای تربیت حیوانات گوشتی نیز فعالیت دارند که با نگهداری یک هزار و 700 گوساله، گوشت باشنده‌گان ولایت بلخ را مهیا می‌کنند.

محمدرفیق صادقی مدیر عمومی صحت حیوانی ولایت بلخ گفته است: «ریاست زراعت ولایت بلخ امسال 120 هزار دوز واکسین را تطبیق کرده است و هم‌چنان کلینیک ساحه‌ای وترنری را در 14 ولسوالی ایجاد کرده است».
صادقی اضافه کرد: «واکسین بروسلوز، تب کانگو، پی‌پی‌آر و اف‌ام‌دی به مالداران به صورت رایگان، به همکاری وزارت زراعت تطبیق

می‌‌شود، تمام امراض واکسین، و تقریباً یک تا دو میلیون دوز واکسین حیوانات کوچک و 100 هزار تا 200 هزار حیوان کلان همه ساله واکسین می‌‌شوند».

شایان ذکر است که تولید روزانه تمام محصولات لبنی در ولایت بلخ در شمال افغانستان به 95 هزار تُن می‌رسد که 30 هزار تُن آن توسط فارم‌های مالداری و بقیه توسط مردم به صورت انفرادی فروخته می‌شود.

بیشترین بازدید موضوعات مهم