طالبان 15 زندانی دولت افغانستان را آزاد کردند

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

گروه طالبان سه‌شنبه 9 ژوئن اعلام کرد که 15 زندانی نیروهای امنیتی و دفاعی افغانستان را آزاد کرده‌اند.

سهیل شاهین، سخنگوی دفتر سیاسی طالبان در قطر در توییتی نوشت: «امروز هم در ولایت ارزگان، از محبس امارت اسلامی 15 تن عساکر و پولیس اداره کابل از بند رها شدند. به هریک آن ها 5000 افغانی کرایه راه و لباس داد شده و به خانواده‌های شان فرستاده شدند.»

Advertisement

قبل از این نیز گروه طالبان، 458 زندانی را از زندان‌های خود در ولایت‌های مختلف آزاد کردند.

براساس گزارش روزنامه «اطلاعات روز افغانستان»، دفتر شورای امنیت ملی این کشور گفته است، از میان 458 زندانی رها شده، تنها 277 نفر آنان مربوط به نیروهای امنیتی و دفاعی می‌باشد.

در همین حال، جاوید فیصل، سخنگوی دفتر شورای امنیت ملی افغانستان امروز (9 ژوئن) در یک نشست خبری از این گروه خواست که تمامی زندانیان نظامی و غیرنظامی را آزاد کنند.

همچنان، دفتر مطبوعاتی والی هرات در غرب افغانستان اعلام کرد، 27 زندانی طالبان از زندان مرکزی این ولایت آزاد شدند.

قبل از این نیز 13 زندانی طالبان در دو مرحله از زندان ولایت هرات آزاد شدند.

در مجموع دولت افغانستان تاکنون سه‌هزار زندانی این گروه را آزاد کرده‌ و این روند همچنان ادامه می‌یابد.

بیشترین بازدید موضوعات مهم