برای اولین بار؛ یک زن به عنوان آمر اداره مبارزه با جرایم جنایی ولایت خوست تعیین شد

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

مقام‌های امنیتی ولایت خوست در جنوب‌شرق افغانستان تایید کردند که زلا زازی دوشنبه 8 ژوئن کارش را به عنوان آمر دفتر اداره مبارزه با جرایم جنایی فرماندهی پولیس این ولایت آغاز کرد.

عادل حیدر سخنگوی فرماندهی پولیس ولایت خوست به روزنامه «هشت صبح» گفته است، زلا زازی توسط لاهور همدرد معاون اداری فرماندهی پولیس خوست، به همکارانش معرفی شد.

Advertisement

زلا زازی با آغاز کارش تاکید کرد، وظایف‌اش را با «صداقت» به پیش‌ خواهد برد و در این راستا از هیچ‌گونه قربانی دریغ نخواهد کرد.

زلا زازی تحصیلات‌اش را در رشته نظامی از کشور ترکیه فرا گرفته و در حال حاضر رتبه نظامی‌اش «دوم سارن» می‌باشد.

قابل یادآوری است که زلا زازی در ولایت خوست این وظیفه مهم را به عهده گرفته که این ولایت یکی از ناامن‌ترین ولایت‌های افغانستان به شمار می‌رود. اما از چند سال به این طرف استخدام زنان افغان در اداره‌های مهم دولتی به خصوص نهادهای امنیتی افزایش یافته است که در حال حاضر منیره یوسف‌زاده به عنوان معاون وزارت دفاع ملی و مروه امینی به عنوان معاون سخنگوی وزارت امور داخله افغانستان فعالیت می‌کنند.

بیشترین بازدید موضوعات مهم