طرح تازه امنیتی برای شهر کابل؛ تردد موترهای شیشه سیاه ممنوع شد

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

وزارت امور داخله افغانستان اعلام کرد، تردد موترهای شیشه سیاه دولتی، شخصی، بدون اسناد و زرهی سر از روز یک‌شنبه 7 ژوئن در شهر کابل ممنوع شده است.

این وزارت در اعلامیهای نوشت: «در روشنایی قانون و با توجه به مسوولیت‌های قوماندانی قوت‌های مشترک ولایت کابل سر از روز یک‌شنبه مورخ (18 جوزا 1399) تردد وسایط شیشه سیاه دولتی/ شخصی، وسایط فاقد اسناد، وسایط زرهی و سلاح بدون جواز، نشستن محافظین مسلح در عقب موتر (بادی) و گشت‌وگذار وسایط دولتی در اوقات غیر رسمی ممنوع بوده با آنعده افرادی‌ که از این موارد تمرد و تخطی نمایند، برخورد قاطع و قانونی صورت خواهد گرفت».

Advertisement

در این اعلامیه آمده، هدف از این طرح امنیتی تطبیق قانون، تأمین امنیت و پیکار جدی با مجرمین و اخلال‌گران امن‌ونظم عامه می‌باشد.

وزارت امور داخله افغانستان از باشندگان شهر کابل خواسته در راستای تطبیق این طرح امنیتی و مبارزه با مجرمین با نیروهای امنیتی همکاری کنند.

این طرح امنیتی در شرایطی روی دست گرفته شده که شامگاه سه‌شنبه 2 ژوئن امسال یک حمله انفجاری در مسجد «وزیر محمد اکبرخان» در قلب شهر کابل رخ داد که در نتیجه دو نفر به شمول ایاز نیازی خطیب این مسجد جان باختند و دو نفر دیگر زخمی شدند.

بیشترین بازدید موضوعات مهم