دفتر شورای امنیت ملی افغانستان: آتش‌بس دولت ادامه دارد

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

دفتر شورای امنیت ملی افغانستان جمعه 29 مه 2020 اعلام کرد که آتش‌بس دولت ادامه دارد و تلاش می‌شود این روند همچنان ادامه یابد.

جاوید فیصل، سخنگوی دفتر شورای امنیت ملی افغانستان در توییتی گفت، با وجود حملات پراکنده از سوی جنگ‌جویان گروه طالبان، آتش‌بس در این کشور ادامه دارد.

Advertisement

فیصل گفت: «آتش‌بس اقدام عملیاتی پیچیده‌یی است که برای جلوگیری از بروز رویدادها در آن، به هماهنگی چشم‌گیر و مداوم نیاز است و تلاش‌ها تلاش‌ها در این زمینه ادامه خواهد یافت.»

قابل ذکر است که دولت افغانستان و گروه طالبان در شب اول عید آتش‌بس سه‌روزه اعلام کردند، با آن‌که هنوز این گروه در مورد ادامه این روند چیزی نگفته، اما آتش‌بس در بخش‌های از این کشور هم‌چنان ادامه داشته است.

از سوی دیگر، گروه طالبان امروز (جمعه 29 مه 2020) اعلام کرد که 80 زندانی دولتی در ولایت‌های بغلان و کندز از سوی این گروه آزاد شدند.

سهیل شاهین، سخنگوی گروه طالبان گفته است، این زندانیان روز گذشته پنج‌شنبه در ولایت‌های بغلان و کندز از زندان آزاد شدند. به گفته او، برای هر کدام این افراد، لباس و مبلغ پنج هزار افغانی داده شده است.

قابل ذکر است که گروه طالبان، پیش از این، بیش از 270 زندانی را از زندان‌های خود آزاد کرده‌اند و دولت افغانستان نیز تا کنون حدود 2000 زندانی طالب را آزاد کرده است.

از سوی دیگر دفتر شورای امنیت ملی افغانستان روز گذشته (پنجشنبه 28 مه 2020) از آمدن یک هیأت فنی گروه طالبان به کابل خبر داده و گفت، قرار است این افراد طالبان با هیأت فنی دولت در بارۀ چگونگی روند رهایی زندانیان دو طرف گفت‌وگو ‌کنند.

سهیل شاهین، سخنگوی دفتر سیاسی طالبان در قطر در توییتی نوشت، یک گروه پنج نفری طالبان برای رهایی زندانیان این گروه و تصدیق و تثبیت آنان به کابل فرستاده شده‌‌اند.

بیشترین بازدید موضوعات مهم