رییس‌جمهوری افغانستان: پاکستان اقدامی عملی برای مبارزه با تروریسم انجام نداده است

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

محمد اشرف غنی رییس‌جمهوری افغانستان شنبه 15 فوریه در دیدار با نانسی پلوسی رییس پارلمان امریکا گفت، پاکستان تاکنون اقدامی عملی در راستای مبارزه با «ترورسیم» انجام نداده است.

محمد اشرف غنی در این دیدار گفت، افغانستان هنوز شاهد اقدامات عملی پاکستان در خصوص مبارزه با «تروریسم» نبوده و پناه‌گاه‌های امن طالبان هنوز هم یک معضل است که باید به آن پرداخته شود.

Advertisement

محمد اشرف غنی در حاشیه‌ی کنفرانس امنیتی مونیخ در آلمان با نانسی پلوسی، رییس پارلمان امریکا و شماری از اعضای این مجلس دیدار کرده و در این دیدار به اقدامات عملی پاکستان برای مبارزه علیه «تروریسم» تاکید کرد.

در همین حال، رئیس جمهوری افغانستان در سخنرانی‌اش در اجلاس امنیتی مونیخ در آلمان گفت: «رها کردن ملا عبدالغنی برادر از زندان به معنی حمایت اسلام آباد از پروسۀ صلح افغانستان نیست».

محمد اشرف غنی در سخنرانی‌اش در اجلاس امنیتی مونیخ گفت: «هنوز هم تصمیم به پاکستان مربوط است. آزادی ملا عبدالغنی برادر به مفهوم حمایت پاکستان از پروسۀ صلح افغانستان نیست، او یک فرد است. ما خواستار بحث صادقانه هستیم که دو جانب دارد، مسدود ساختن پناهگاه‌های طالبان و تفاهم مشترک در باره امنیت منطقوی».

رییس‌جمهوری افغانستان در مورد روند صلح نیز گفت، باید فرصت‌ها و تهدیدات به گونه‌ی دقیق ارزیابی شود و حکومت افغانستان این اراده، تدبیر و توانایی را دارد که فرصت‌ها را به گونه‌ی درست به‌خاطر رسیدن به صلح پایدار، تحلیل کند.

بیشترین بازدید موضوعات مهم