12 تن متهم به جرایم سازمانیافته و «تروریستی» در هرات افغانستان بازداشت شدند
نیروهای امنیت ملی افغانستان جمعه 31 ژانویه 2020، بیش از 12 تن را به اتهام جرایم مختلف، در ولایت هرات بازداشت کردند.
براساس خبرنامه دفتر مطبوعاتی والی هرات، به نقل از مسؤلان محلی در ولایت هرات، نیروهای امنیت ملی، 12 نفر را به اتهام طراحی جرایم سازمانیافته و «تروریستی» در این ولایت بازداشت کردند.
براساس این خبرنامه، این افراد در قضایای سرقت مسلحانه، فعالیتهای «تروریستی»، اختطاف، تولید مشروبات الکلی و حمل سلاح غیرقانونی در این ولایت دست داشته اند.
در این خبرنامه آمده است: «از نزد این افراد اسناد و شواهد کافی، مقداری اسلحه، البسهی نظامی و مقداری مهمات به دست آمده است.»
همچنان، در جریان یک عملیات یک مرکز طراحی و سازماندهی حملات هراسافگنانه طالبان در ولسوالی «انجیل» ولایت هرات نیز کشف و مقداری سلاح، مهمات و اسناد تبلیغاتی این گروه به دست آمده است.
قابل ذکر است که روز گذشته (30 ژانویه) نیز پلیس هرات از بازداشت چهار عضو یک باند سارقان مسلح پس از یک درگیری کوتاه با نیروهای امنیتی، در ولسوالی «غوریان» خبر داد. عبدالرئوف احمدی، سرپرست دفتر مطبوعاتی پلیس هرات در این باره گفت، این افراد از یک ایست بازرسی فرار و به سوی نیروهای پلیس تیراندازی کردند.
او گفت در جریان این زد و خورد، دو تن از این افراد زخمی شدند.
از نزد این افراد دو میل کلاشینکوف، یک میل تفنگچه، 212 عدد گلوله و یک موتر تیز رفتار به دست آمده است.
به گفته احمدی، این دو تن از مدتی قبل به اتهاماتی مانند قتل و سرقتهای مسلحانه تحت تعقیب پلیس بودند.