منابع امنیتی در ولایت پروان افغانستان امروز چهارشنبه 22 اوت 2018 از بازداشت یک فرمانده مشهور گروه طالبان در ولسوالی «سیدخیل» این ولایت خبر دادند.
به گزارش رسانههای افغانستان، احمد لمر عثمانیار، ولسوال «سیدخیل» ولایت پروان در این مورد گفت که مولوی عبدالحنان فرمانده مشهور طالبان و یک تن از افراداش در منطقه انچوی این ولسوالی از سوی نیروهای امنیتی افغان بازداشت شدند.
به گفته وی، یک میل سلاح کلاشینکوف و یک میل تفنگجه نیز از نزد آنها بدست آمده است.
این در حالی است که حکومت افغانستان آتشبس مشروط سه ماهه را با گروه طالبان از دو روز قبل آغاز کرد اما طالبان هرگونه آتشبس با حکومت این کشور را رد کردند.
از سوی دیگر، ملا عبدالمنان یکی از سران بلندرتبه طالبان در ولایت هلمند در جنوب افغانستان با نشر خبرنامهای به افراد تحت امرش دستور داده است که در روزها عید دست به خشونت و درگیریها نزنند اما حکومت افغانستان به تمام نهادهای امنیتی دستور داده است که به افراد طالبان اجازه ندهند در روزها عید وارد شهرها شوند.