مقامهای ولایت کندز در شمال افغانستان امروز پنج شنبه 5 ژوئیه اعلام کردند، ویس احمد برمک، وزیر امور داخله، طارقشاه بهرامی، وزیر دفاع ملی، جنرال جان نیکلس، فرمانده عمومی نیروهای خارجی مستقر در افغانستان و معاون ولایتی ریاست امنیت ملی به این ولایت آمدهاند.
به گزارش خامه پرس؛ انعام الدین رحمانی، سخنگوی فرماندهی پولیس ولایت کندز با تایید این خبر گفت، این نمایندگان دولت مرکزی امروز حوالی ساعت 11:30 به وقت محلی به ولایت قندز رسیدند و قرارست با مسئولان محلی و امنیتی این ولایت در مورد وضعیت امنیتی گفتگو نمایند.
رحمانی افزود، تا کنون هدف از سفر مقامهای امنیتی به این ولایت روشن نیست؛ اما افزود که معمولا هدف از سفر آنان، بررسی وضعیت امنیتی و تامین امنیت بهتر میباشد.
از سوی دیگر، سفر مقامهای ارشد امنیتی در ولایت کندز هم زمان با افزایش تحرکات گروه طالبان در زون شمال افغانستان و آغاز تظاهرات گسترده در چندین ولایت شمالی و شمالشرقی این کشور صورت گرفته است.
قابل ذکر است، قبل از این نیز، مقامهای ارشد امنیتی به شمول رییس امنیت ملی، وزیر داخله و جنرال نیکلسن به ولایت کندز سفر کرده بودند.