ایران عاملان حمله به «ساویز» را تهدید به پاسخ «قاطعانه» کرد

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

ابوالفضل شکارچی، سخنگوی نیرو‌های مسلح ایران روز پنجشنبه 8 آوریل 2021، طی مصاحبه گفت که تهران به «عوامل حمله به کشتی ایران» در دریای سرخ پاسخ قاطعانه‌ای خواهد داد.

شکارچی در مصاحبه با خبرگزاری اسپوتنیک گفت: «بدون کوچکترین تردید، حمله به کشتی ایران در دریای سرخ را پاسخ خواهیم داد، اما فعلا تا پایان تحقیقات و شناسایی ابهامات حادثه صبر خواهیم کرد».

Advertisement

سخنگوی نیروهای مسلح ایران افزود که کشور متبوعش هیچ یک از کشور‌های عربی خلیج را به حمله به کشتی ساویز در دریای سرخ متهم نمی‌کند
سخنگوی نیرو‌های مسلح ایران تاکید کرد :«بدون کوچکترین تردید، حمله به کشتی ایران در دریای سرخ را پاسخ خواهیم داد، اما فعلا تا پایان تحقیقات و شناسایی ابهامات حادثه صبر خواهیم کرد.»

او در ادامه اظهار داشت که آمریکا و اسرائیل هم‌پیمانانی در کل منطقه دارند که در واقع با آن‌ها همکاری می‌کنند. بدون شک ایالات متحده در تمام تلاش‌ها برای تضعیف و آسیب رساندن به ایران سهیم است.

کشتی سپاه پاسداران ایران با نام «ساویز» روز سه‌شنبه 6 آوریل حدود ساعت 6 صبح به وقت محلی در دریای سرخ و در نزدیکی سواحل کشور جیبوتی بر اثر انفجاری که منشاء و شیوه شکل گیری آن در دست بررسی است دچار آسیب جزیی شد.

یکی از کارکنان این کشتی گفته بود که روز قبل از حادثه بالگردی ناشناس حدود 10 دقیقه به گشت‌زنی در اطراف کشتی پرداخت. روز حادثه نیز حدود 4 ساعت بعد از حمله، از ساعت 10 تا 11 صبح دو شناور تندرو ناشناس در نزدیکی کشتی گشت‌زنی کردند.

نیویورک‌تایمز روز چهارشنبه به نقل از یک مقام آمریکایی نوشت: اسرائیل، آمریکا را از حمله به کشتی ساویز مطلع کرده است.

این مقام آمریکایی به «نیویورک تایمز» گفت که به نظر می‌رسد این حمله به منظور فرصت دادن به ناو هواپیمابر آمریکایی «دوایت آیزنهاور» برای دور شدن از کشتی «ساویز» بوده باشد. این مقام افزود، «آیزنهاور» در هنگام حمله به ساویز حدود 200 مایل از آن فاصله داشته است.

موسسه نیروی دریایی ایالات متحده طی گزارشی که در اکتبر سال 2020 منتشر کرد، اعلام کرد، کشتی «ساویز» یک کشتی نظامی مخفی است که توسط سپاه ایران اداره می‌شود. در این گزارش آمدهاست كه افراد نظامی در داخل هواپیما حضور داشتند و یك نوع قایق مورد استفاده سپاه پاسداران، روی عرشه كشتی قرار داشت.

بیشترین بازدید موضوعات مهم