انفجار در ننگرهار دو کشته و 18 زخمی برجای گذاشت
انفجار در شهر جلال آباد مرکز ولایت ننگرهار
منابع امنیتی افغانستان تایید کردند، در نتیجه یک حمله انفجاری بامداد چهارشنبه 7 آوریل، در ولایت ننگرهار این کشور دو غیرنظامی کشته و 18 نفر دیگر به شمول سه پولیس مجروح شدند.
به گزارش روزنامه«هشت صبح»، این منابع امنیتی اضافه کردند که این انفجار ناشی از ماین جاسازی شده در یک «گلدان» سرک بود که در ناحیه دوم شهر جلالآباد مرکز ولایت ننگرهار رخ داد.
فریدخان، سخنگوی فرماندهی پولیس ولایت ننگرهار، گفت این انفجار در نزدیکی یک «رنجر» پولیس رخ داده است.
در همین حال، گلزاد سنگر، سخنگوی شفاخانه حوزوی ولایت ننگرهار، اعلام کرد از محل رویداد 18 زخمی به این شفاخانه منتقل شدهاند که وضعیت صحی چهار تن آنها وخیم است.
تا کنون مسئولیت این رویداد را فرد و گروهی به عهده نگرفته است.
ولایت ننگرهار در شرق افغانستان یکی از ولایتهای ناامن این کشور است که مخالفان مسلح دولت در بیشتر از نقاط آن فعالیت گسترده دارند.
در نتیجه حمله افراد مسلح ناشناس پنجشنبه 1 آوریل 2021، در شهر جلالآباد مرکز ولایت ننگرهار یک سرباز زن کشته شد.
همچنین در دو حمله مسلحانه سهشنبه 30 مارس 2021، در شهر جلالآباد ولایت ننگرهار، سه واکسیناتور زن کشته شدند.
در دو حمله مسلحانه جداگانه به تاریخ 2 مارس 2021، در شهر جلالآباد ننگرهار سه کارمند «تلویزیون انعکاس» کشته شدند.
-
کاخ سفید: خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان در ماه مه دشوار خواهد بود
جن ساکی، سخنگوی کاخ سفید، دوشنبه 5 آوریل 2021، در نشست خبری گفت، خروج کامل نیروهای آمریکایی از افغانستان تا اول ماه مه امسال به دلیل مسایل فنی دشوار ... افغانستان -
معاون رئیس جمهوری افغانستان به شهروند سیک: از تبعیض علیه شما شرمندهایم
سرور دانش، معاون دوم رئیس جمهوری افغانستان، به تازگی با ارسال نامهای به انارکلی هنریار، شهروند سیک و سناتور این کشور نوشت، روایت تلخ شما از تبعیض، ... اخبار العربيه -
اتحادیه اروپا از ادامه حمایت خود از صلح افغانستان اطمینان داد
آرنوت پاولز، شارژدافیر(کاردار) اتحادیه اروپا، سهشنبه 6 آوریل، در دیدار با محمد حنیف اتمر، وزیر امور خارجه افغانستان در کابل، از ادامه حمایتهای خود ... اخبار العربيه -
رئیس جمهوری افغانستان: ما صلح عادلانه و پایدار میخواهیم
غنی خواستار ضمانت جامعه بین المللی برای تامین صلحی پایدار در افغانستان شد اخبار العربيه