حمله پهپادی روز جمعه 19 مارس 2021 به پالایشگاه ریاض اگر چه هیچ تلفات مالی و جانی در پی نداشت، اما محکومیتهای بینالمللی گستردهای به همراه داشت و از سوی برخی کشورها «حمله تروریستی» خوانده شد.
نایف الحجرف دبیرکل «شورای همکاری کشورهای عربی خلیج» این حمله تروریستی را محکوم و اعلام کرد این حمله و اقدامات تروریستی پیش از آن، تنها امنیت سعودی و ثروتهایش را هدف قرار نداده، بلکه امنیت همه کشورهای شورای همکاری و امنیت منطقهای و بینالمللی را هدف قرار داده است.
او بر همبستگی کشورهای شورای همکاری با سعودی تاکید کرد زیرا که امنیت این کشورها جدای از هم نیست و این شورا همه اقدامات لازم و پیشگیرانه که سعودی برای حمایت از ثروتها و دستاوردهایش انجام دهد از سوی کشورهای شورای همکاری حمایت میشود.
سازمان همکاری اسلامی هم این اقدام را «تروریستی، خرابکارانه و بزدلانه» و آن را محکوم کرد. کشورهای مصر و امارات متحده عربی هم به صورت جداگانه این حمله را محکوم کردند.

سفیر فرانسه در پادشاهی عربی سعودی پس از این حمله گفت: «تاکید میکنم پاریس با هر اقدامی که امنیت و سلامت منطقه را متزلزل کند، مخالف است.»
وزارت امور خارجه بحرین هم اعلام کرد که هدف قرار گرفتن پالایشگاه ریاض نشانه حمله به امنیت انرژی و مناطق مسکونی سعودی است.
اردن هم «حمله تروریستی» به پالایشگاه ریاض را محکوم کرد و آن را تهدیدی علیه امنیت و ثبات منطقه دانست.
یک منبع رسمی در وزارت انرژی سعودی، جمعه 19 مارس 2021 حمله پهپادی به پالایشگاه ریاض و این گونه اقدامات خرابکارانه که امنیت منابع انرژی را هدف قرار میدهند، محکوم کرد.
به گزارش «خبرگزاری سعودی»(واس)، وزارت انرژی سعودی اظهار داشت: «در ساعت 6 و 5 دقیقه صبح امروز به وقت محلی، پالایشگاه نفت ریاض، هدف حمله پهپادها قرار گرفت. این حملات باعث آتش سوزی بخشی از پالایشگاه شد اما تلفات جانی یا زخمی برجای نگذاشت.».
این وزارت افزود که این حمله صدمهای بر خطوط انتقال نفت و مشتقات آن نیز وارد نکرده است.