اسرائیل خطاب به لبنان: اراده ما را محک نزنید برای تمام سناریوها آماده‌ایم

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

وزیر دفاع اسرائیل شامگاه دوشنبه 15 مارس 2021 ضمن هشدار به لبنان گفت، عزم و اراده اسرائیل را محک نزند چرا که تل‌‌آویو برای همه سناریوها آماده است.

به گزارش خبرگزاری‌ها بینی گانتس وزیر دفاع اسرائیل تاکید کرد کشورش برای همه سناریوها در مرزهای شمالی خود آماده است.

شایان ذکر است که در ماه فوریه گذشته اسرائیل تهدید کرد که به هر گونه اقدام حزب‌الله علیه امنیت این کشور با واکنشی سخت که لبنان و مردم آن را در بر خواهد گرفت، پاسخ خواهد داد.

گانتس آن زمان تاکید کرده بود « چنانچه تهدیدهای حزب‌الله به اقدام‌هایی مبدل شوند، نتیجه‌ای دردناک را برای حزب الله، فرماندهان آن و همچنین مردم لبنان رقم خواهند زد».

او افزون بر آن گفت:« واکنش ما علیه مردم لبنان که از سوی حزب‌الله به عنوان سپرهای انسانی قرار داده شده و تحت منازل آنها مخازن سلاح و موشک‌ها مخفی نگهداشته می‌شوند، دردناک خواهد بود».

با هر مواضع ایرانی تسامح نخواهیم کرد

از سویی بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل تاکید کرد که «اسرائیل با هر مواضع نظامی ایرانی در سوریه که امنیت اسرائیل را در معرض خطر قرار می‌دهد تسامح نخواهد کرد و در برابر توسعه موشک‌های نقطه‌زن در سوریه یا لبنان کوتاه نخواهد آمد».

نتانیاهو گفت:« کسانی که ما را به پرداخت هزینه‌ای دردناک در رویارویی تهدید می‌کنند، چنانچه تهدیدهای آنها عملی شود، واکنش ما دهها برابر (دردناک‌تر) خواهد بود».

شایان ذکر است که ماه‌های گذشته سوریه شاهد تشدید حملات هوایی شده که مواضع وابسته به نیروهای رژیم اسد و شبه‌نظامیان طرفدار ایران را هدف قرار داده است، در حالی که اسرائیل به ندرت مسئولیت این حملات را پذیرفته، اغلب اما تاکید و تکرار می‌کند که اجازه موضع‌گیری ایران در سوریه که تهدیدی علیه امنیت آن به شمار می‌رود را نخواهد داد.

طرف‌های اسرائیلی ماه ژانویه گذشته نیز حزب‌الله لبنان را تهدید کردند که اگر دست به اقدامی در مرزها بزند و یا مواضع و منافع اسرائیل را هدف قرار دهد با واکنشی سخت مواجه خواهد شد، و در این‌باره به بانک اهداف اسرائیل شامل نقاطی در کل لبنان اشاره کردند.

بیشترین بازدید موضوعات مهم