واکنش اتحادیه اروپا در محکوم‌کردن عملیات حوثی‌ها علیه غیرنظامیان سعودی

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

اتحادیه اروپا، اقدامات شبه‌نظامیان حوثی در هدف قرار دادن غیرنظامیان در پادشاهی سعودی را به شدت محکوم کرد.

پیتر استانو سخنگوی سیاست خارجی و امنیت اتحادیه اروپا، سه‌شنبه 9 مارس به العربیه گفت: «آتش‌بس در یمن، راه حل سیاسی را به دنبال دارد.»

Advertisement

استانو همچنین از همه طرف‌های یمن خواست تا به یک راه حل سیاسی دست یابند.

شایان توجه است که شبه‌نظامیان حوثی طی چند روز گذشته، عملیات خود برای هدف قرار دادن مراکز اقتصادی و غیرنظامی در خاک سعودی را شدت بخشیدند.

این افدامات شبه‌نظامیان حوثی، واکنش چندین كشورعربی و غربی در محکوم کردن آن‌ها و پشتیبانی از سعودی و امنیت آن را به دنبال داشت.

رهگیری بیش از 540 پهپاد

شایان توجه است که شمار پهپادهای انفجاری حوثی که از سوی نیروهای ائتلاف عربی حامی دولت قانونی یمن رهگیری شده‌اند، از 540 فروند گذشت، در حالی که شمار موشک‌های بالستیک رهگیری شده توسط پدافند سعودی، تاکنون به بیش از 350 موشک بالستیک رسیده است.

این در حالی است که شبه‌نظامیان مورد حمایت ایران اخیرا به دلیل خساراتی که در تعدادی از مناطق یمن در مواجهه با ارتش متحمل شده و همزمان با تنش‌های جاری در روابط میان ایالات متحده و ایران، می‌کوشند تا دامنه حملات و عملیات خود را افزایش دهند.

بیشترین بازدید موضوعات مهم