نخست‌وزیر بریتانیا: از صلح و نیروهای افغان حمایت دوامدار می‌کنیم

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

بوریس جانسون نخست‌وزیر بریتانیا شامگاه جمعه 26 فوریه در تماس تلفنی با محمد اشرف غنی رئیس‌جمهوری افغانستان اعلام کرد، کشورش از روند صلح و نیروهای امنیتی افغان حمایت دوامدار می‌کند.

براساس خبرنامه‌ای ارگ ریاست‌جمهوری افغانستان، جانسون از حمایت کشورش برای تقویت دیپلماسی منطقوی برای تلاش‌های جاری صلح نیز اطمینان داد.

Advertisement

در این خبرنامه آمده، هر دو جانب در زمینه گسترش روابط افغانستان – بریتانیا نیز صحبت کردند و بر کاهش خشونت و برقراری آتش‌بس دایمی میان طرف‌های درگیر در افغانستان تاکید کردند.

گفتنی است که آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه ایالات متحده آمریکا نیز شامگاه شنبه 20 فوریه 2021 در تماس تلفنی با عبدالله عبدالله رئیس شورای عالی مصالحه ملی افغانستان گفته بود، واشنگتن خواهان صلح پایدار در افغانستان است.

براساس اعلامیه‌ای شورای عالی مصالحه ملی افغانستان، آنتونی بلینکن اضافه کرد، ارزیابی و بازنگری وضعیت افغانستان از سوی حکومت ایالات متحده ادامه دارد، این کشور خواهان تسریع روند صلح و دست‌یافتن به یک توافق جامع و صلح پایدار در افغانستان می‌باشد.

او از افزایش خشونت در افغانستان ابراز نگرانی نموده و تاکید کرد، خشونت در این کشور باید پایان یابد.

در همین حال، عبدالله عبدالله رئیس شورای عالی مصالحه ملی افغانستان در این تماس تلفنی گفت، کشورش خواهان حل مشکل از طریق مذاکره و دست‌یافتن به راه حل جامع و قابل قبول برای همه می‌باشد.

عبدالله حمایت بین‌المللی و منطقه‌ای را برای دست‌یافتن به صلح دایمی در افغانستان مهم خواند و خواهان ادامه همکاری‌های بین‌المللی برای تسریع مذاکرات صلح و تأمین صلح دایمی شد.

از سوی دیگر، جو بایدن رئیس‌جمهوری ایالات متحده آمریکا نیز روز گذشته گفته بود، کشورش از روند صلح افغانستان به گونه نیرومند حمایت می‌کند.

شایان ذکر است که دور دوم مذاکرات صلح بین‌الافغانی میان دولت افغانستان و گروه طالبان حدود یک ماه پیش در دوحه قطر آغاز شد و تلاش‌ها ادامه دارد تا این مذاکرات منجر به حل بحران این کشور شود.

بیشترین بازدید موضوعات مهم