ماسک محافظ شما از کرونا و دیگر ویروس‌ها!؟

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

در زمانی که شرکت‌های تولیدکننده واکسن، به دنبال تولید بیشترین مقدار دوز برای مقابله با اپیدمی کرونا هستند، یک شرکت فرانسوی در تلاش است، ماسک‌هایی بسازد که انسان را نه تنها از ابتلا به ویروس‌ها محافظت کرده، بلکه آنها را نابود سازد.

شرکت بیوسرنیتی با اعلام تولید ماسک‌های خود که قابلیت از بین بردن ویروس‌ها را دارد، تأکید کرد که این ماسک، 99.9 درصد مصونیت برای استفاده‌کنندگان ایجاد می‌کند.

Advertisement

به گزارش رویترز، نیکلاس بلانچمن استاد دانشگاه «ال‌آی‌ال‌ال‌ایی» تأکید کرد که «این ماسک دارای لایه‌ای است که با ویروس‌ها مبارزه کرده و با ورود ویروس در هنگام تنفس، آن را گرفته و به اثربخشی و تأثیرگذاری آن خاتمه می‌دهد.»

او همچنین افزود که این ماسک فقط مانند ماسک‌های دیگر نیست که از ورود ویروس‌ها جلوگیری کند بلکه آنها را از بین می‌برد تا بی خطر شوند.

حداکثر 4 ساعت

این ماسک از چهار لایه آغشته به مواد شیمیایی تشکیل شده که میکروب‌ها را نابود کرده و ضد سیکلودکسترین و آمونیاک کواترنر است و استفاده از آن برای بیش از 4 ساعت، توصیه نمی‌شود.

به گفته این شرکت، طراحی این ماسک توسط تیم تحقیقاتی استاد بلانچمن در دوره آنفلوانزای مرغی در سال 2006 آغاز شده و تحقیقات آنها ادامه یافت تا زمانی که به تولید این ماسک انجامید.

امکان سفارش ماسک «اف‌پی‌پی» مطابق با استاندارد اروپا، با قیمت 1.49 یورو فراهم و برنامه‌ریزی شده که نسخه ویژه بیمارستان آن برای کارکنان بخش بهداشت، تولید شود و از 22 فوریه با قیمت 0.44 یورو برای هر قطعه در دسترس باشد.

دو دلی و تردید در پایبندی به پروتکل‌های پیشگیری

با این حال، برخی به قابلیت‌های این ماسک برای جلوگیری از ابتلا به ویروس با دیده تردید می‌نگرند.

دکتر مایکل روچوی در وب سایت خود نسبت به تکیه بیش از حد به ماسک «بیو سرنیتی» هشدار داد و گفت که مردم باید اقدامات ایمنی و فاصله گذاری اجتماعی را در اولویت قرار دهند.

وی همچنین افزود که ماسک‌های کلاسیک، کارایی خود را در آزمایش‌های بالینی نشان داده‌اند اما در هر صورت بهتر از ماسک‌های تولید شده توسط این شرکت فرانسوی هستند.

بیشترین بازدید موضوعات مهم