اقلیم کُردستان: از افزایش تعداد نیروهای ناتو در عراق استقبال می‌کنیم

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

وزارت پیشمرگ اقلیم کردستان از تصمیم اخیر پیمان ناتو برای گسترش دامنه ماموریت و افزایش نیروهای خود در عراق استقبال کرد.

به گزارش «کردستان24» سرتیپ «عثمان محمد» مسئول اطلاع‌رسانی وزارت پیشمرگ اقلیم کردستان در شمال این کشور، امروز جمعه 19 فوریه 2021 اعلام کرد که از تصمیم اخیر سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) برای گسترش دامنه ماموریت خود و افزایش نیروهایش در عراق استقبال می کنند.

Advertisement

مسئول اطلاع‌رسانی وزارت پیشمرگ در گفت‌وگو با رسانه‌های کُردزبان در این باره تاکید کرد که افزایش شمار مشاوران نظامی پیمان ناتو در عراق و اقلیم کردستان، جنگ علیه گروهک «تروریستی» داعش را به مراحل بهتری سوق خواهد داد.

به‌گفته سرتیپ محمد پیمان ناتو در زمینه مشاوره و آموزش نظامی، پشتیبانی زیادی از نیروهای پیشمرگ اقلیم کردستان داشته و افزایش شمار مشاوران و مربیان نظامی آن نیز می‌تواند وظایف نیروهای پیشمرگ و سرعت عملکرد آنها را تسهیل کند.

این در حالی است که کشورهای عضو پیمان ناتو دیروز (پنج شنبه) در نشست مجازی وزرای دفاع خود تصمیم گرفتند ماموریت پیمان در عراق که در سال 2017 میلادی با هدف آموزش نیروهای این کشور برای نبرد با تروریست‌های داعش آغاز شد را به شکل قابل توجهی تقویت کنند.

«ینس استولتنبرگ»، دبیرکل ناتو طی سخنانی در پایان در پایان نشست مجازی وزرای دفاع کشورهای عضو پیمان ضمن اعلام این که شمار نیروهای آن در عراق به صورت تدریجی از 500 نفر کنونی به چهار هزار تن افزایش خواهد یافت، اظهار داشت: ما امروز تصمیم گرفتیم تا ماموریت آموزشی ناتو در عراق را گسترش دهیم تا از نیروهای این کشور در نبرد با تروریسم حمایت کنیم و تضمین دهیم که داعش باز نخواهد گشت.

بیشترین بازدید موضوعات مهم