درصد بالای استفاده ایرانی‌ها از پیام‌رسان‌های خارجی نسبت به پیام‌رسان‌های داخلی

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

نظرسنجی توسط مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران (ایسپا) نشان می‌دهد میزان استفاده مردم ایران از شبکه‌های اجتماعی خارجی به ترتیب واتساپ، اینستاگرام و تلگرام در صدر است. در مقابل فقط درصد اندکی از شبکه‌های داخلی استفاده می‌کنند.

پایگاه خبری جماران گزارش داد که نظرسنجی انجام شده تو مرکز نظرسنجی ایسپا نشان می‌دهد که 73.6 درصد افراد بالای 18 سال در ایران از شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند.

Advertisement

بر اساس نتایج این تحقیق مشخص شد که 64.1 درصد کاربران از واتساپ استفاده می‌کنند، 45.3 درصد این افراد از اینستاگرام و 36.3 درصد نیز پیام‌رسان تلگرام را مورد استفاده قرار می‌دهند.

از سوی دیگر، تنها 4.8 درصد کاربران ایرانی از پیام‌رسان ایرانی ایتا استفاده می‌کنند و 4 درصد نیز از پیام‌رسان ایرانی سروش و 4 درصد دیگر نیز از پیام‌رسان بله استفاده می‎‌کنند، در حالیکه این پیام‌رسان‌های ایرانی به علت اجبارهایی که از سوی حاکمیت تعیین شده توسط دانش‌آموزان به شکل گسترده استفاده می‌شوند.

بر اساس گزارش خبرگزاری ایرنا، در حالیکه آموزش و پرورش مانع به کاربردن پیام‌رسان‌های خارجی توسط مدارس می‎‌شود و آنها را مجبور می‌کند پیام‌رسان‌های داخلی را استفاده کنند که این پیام‌رسان‌ها به دلایل مختلف از جمله نداشتن زیرساخت و امکانات مناسب، هیچ جذابیتی برای معلمان، دانش‌آموزان و خانواده‌های آنها ندارد.

بر اساس این گزارش، مخالفان این اقدام آموزش و پرورش معتقدند در شرایط کنونی که کشور درگیر بحران ویروس کروناست بهتر بود آموزش و پرورش از این اقدامات که بیشتر جنبه شعاری دارد و تنها سبب افزایش استرس و تنش برای دانش‌آموزان و معلمان می‌شود، دست برمی‌داشت.

نظرسنجی ایسپا همچنین نشان می‌دهد که میزان استفاده از توئیتر و فیس‌بوک که در ایران فیلتر هستند به ترتیب 2 درصد و 3.3 درصد است.

بیشترین بازدید موضوعات مهم