آزمایش واکسن‌های کووید19 به روی کودکان ظرف یک ماه

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

دانشگاه آکسفورد قصد دارد برای اولین بار واکسن کووید19 را به روی کودکان آزمایش کند تا به جدیدترین سازنده واکسن برای ارزیابی اثربخشی آن در میان خردسالان تبدیل گردد.

این آزمایش که روز شنبه 13 فوریه اعلام شد، به دنبال جذب 300 داوطلب از 6 تا 17 سال است که 240 نفر از آنها واکسن کووید19 و بقیه واکسن مننژیت را دریافت می‌کنند.

Advertisement

اندرو پولارد محقق ارشد آزمایش واکسن آکسفورد می‌گوید، اگرچه بیشتر کودکان از بیماری کووید19 دچار عوارض شدیدی نمی‌شوند، «اثبات ایمنی واکسن و پاسخ سیستم ایمنی به واکسن در کودکان و بزرگسالان از اهمیت برخوردار است زیرا ممکن است برخی از کودکان از واکسیناسیون بهره‌مند شوند.»

مسئولان امور بهداشتی بیش از 50 کشور جهان، استفاده گسترده از واکسن آکسفورد را که توسط شرکت آسترازنیکا تولید و توزیع می‌شود، برای استفاده در افراد بالای 18 سال، مجاز دانسته‌اند.

دیگر شرکت‌های دارویی نیز در حال آزمایش واکسن به روی کودکان هستند. فایزر که واکسن آن قبلاً مجوز استفاده در افراد 16 سال به بالا گرفته، آزمایش واکسن در کودکان 12 ساله را در ماه اکتبر آغاز کرد. مدرنا نیز در از دسامبر گذشته، آزمایش واکسن خود را به روی کودکان 12 ساله آغاز کرده ‌است.

پولارد به آسوشیتدپرس گفت که کووید19 برای بیشتر کودکان، مشکل بزرگی ایجاد نمی‌کند با این حال می‌توان با استفاده گسترده‌تر از واکسن، از شیوع پاندمی در آینده جلوگیری کرد لذا ما در صدد ایجاد داده‌هایی هستیم که سیاست سازان بتوانند عملاً در این راستا حرکت کنند.

بیشترین بازدید موضوعات مهم