پنتاگون: سعودی ستون اصلی امنیت منطقه است

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

جان کربی سخنگوی پنتاگون وزرات دفاع ایالات متحده آمریکا روز پنج‌شنبه 11 فوریه 2021 گفت که پادشاهی عربی سعودی ستون اساسی امنیت منطقه و شریک آمریکا در مبارزه با تروریسم و مقابله با اقدامات بی‌ثبات‌کننده ایران است.

او در پاسخ به سوال العربیه درباره حملات پیکارجویان حوثی به سعودی گفت: «در سایه تهدیدات مشترکی که با آن مواجه هستیم، وزارت دفاع آمریکا با شرکایش همکاری و تقسیم مسئولیت می‌کند.»

Advertisement

کربی تاکید کرد که آمریکا به پشتیبانی از سعودی و حمایت از خاک این کشور در مقابل خطرات روزافزون و جدی موجود پای‌بند و متعهد است.

سخنگوی پنتاگون گفت که مرزهای سعودی مورد تهدید قرار دارند و سیاست آمریکا تغییر نیافته و این کشور دائما به مقابله با چالش‌های مختلف در سرتاسر جهان پرداخته و به آن واکنش مناسب می‌دهد.

آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا هم گفت در حالی که سعودی مورد حمله قرار گرفته، ایالات متحده دست به سینه باقی نخواهد ماند. او در صفحه توئیترش نوشت که «سعودی شریک امنیتی مهم آمریکاست.»

بلینکن همچنین گفت که ساعاتی پس از حمله حوثی‌ها به فرودگاه بین‌المللی ابها، با همتای سعودی‌اش شاهزاده فیصل بن فرحان تماس تلفنی داشته و تلاش‌های مشترک برای تقویت بنیه دفاعی سعودی در مقابل با حملات جاری صحبت کرد.

وزیر امور خارجه آمریکا به خبرنگاران گفت آمریکا بارها تاکید کرده که قصد دارد به تقویت قدرت دفاعی سعودی کمک کند.

سخنگوی کاخ سفید هم روز چهارشنبه 10 فوریه 2021 درباره «حمله تروریستی» پیکارجویان حوثی به فرودگاه بین‌المللی ابهای سعودی گفت که حملات حوثی‌ها به سعودی جنگ یمن را طولانی‌تر می‌کند.

حوثی‌ها همزمان با اولین سفر تیم لیندرکینگ فرستاده ویژه سازمان ملل در امور یمن، با یک پهپاد بمب‌گذاری‌شده ساخت ایران به فرودگاه ابها حمله کردند.

وزارت امور خارجه ایالات متحده آمریکا در همین رابطه و ساعاتی پس از حمله پهپادی حوثی‌ها به فرودگاه بین‌المللی ابها اعلام کرد در کنار پادشاهی عربی سعودی ایستاده و موضوع مجازات پیکارجویان حوثی را بررسی می‌کند.

یک مقام مسئول وزارت امور خارجه آمریکا به العربیه گفت: «در کنار همپیمانانمان در سعودی می‌ایستیم و گزینه‌های متعددی از جمله تحریم‌ها را برای برخورد با حوثی‌ها در اختیار داریم.»

این مقام مسئول افزود: «حوثی‌ها با حمایت ایران مسئول حملاتی هستند که سعودی را مورد هدف قرار داده … ما به اعمال فشار بر حوثی‌ها و تهران که از آنها حمایت می‌کند، ادامه می‌دهیم و سازوکارهای جدیدی برای برخورد با آنها بررسی می‌کنیم.»

بیشترین بازدید موضوعات مهم