دونالد ترامپ رئیسجمهوری پیشین ایالات متحده، جلسه دادگاه سنا به اتهام تحریک طرفداران خود برای هجوم به ساختمان کنگره در 6 ژانویه را دنبال نکرد و تصمیم گرفت که در باشگاه وست پالم بیچ، گلف بازی کند!
روزنامه دیلی میل، تصاویری را منتشر کرد که نشان میداد رئیسجمهوری پیشین، پیراهن سفید گلف را در وست پالم بیچ بر تن کرده است که پس از پایان دوران ریاست جمهوریاش در 20 ژانویه و اقامت در استراحتگاه مار-لا-لاگو در فلوریدا، مرتباً به آنجا میرود.
ترامپ قبل از ساعت 1 بعد از ظهر به باشگاه گلف خود رفت و ساعتها را در زمین بازی گذراند، آنهم درحالی که مدیران دموکرات درجلسه استیضاح او اعلام کردند که آشوبگرانی که «باعث هتک حرمت» ساختمان کنگره شدند، به دستورات وی عمل میکردند.»

به گزارش دیلی میل، بیش از سه ساعت پس از شروع بازی، ترامپ هنوز در سوراخ چهارم بود و این نشان میداد او با با کندی زیاد بازی میکند.
قابل توجه است که تیم دفاعی دونالد ترامپ، جمعه 12 فوریه در مجلس سنا تأکید کرد که «این فاجعه هیچ ارتباطی با ترامپ ندارد.» آنها امیدوارند که به سرعت او را از اتهام «تحریک به شورش» طرفدارانش در حمله به ساختمان کاپیتال، تبرئه کنند.
از ظهر جمعه 12 فوریه (17:00به وقت گرینویچ)، وکلای چهل و پنجمین رئیسجمهوری ایالات متحده سعی خواهند کرد، استدلالهای دادستانهای دموکرات را رد کنند که طی مدت دو روز، حقایق حمله به 6 ژانویه را با ارائه قیلمهای ویدئویی از اقدامات وحشتآفرین تظاهرکنندگان مهاجم به ساختمان کنگره، بررسی کردهاند.

دیوید شاون وکیل ترامپ، پنجشنبه 11 فوریه به فاکس نیوز با بیان این که «پرزیدنت بسیار خوش بین است»، وعده داد که این پرونده کوتاهی خواهد بود و حضور در مقابل صدها سناتور، قاضی، هیئت منصفه و شاهدان در این دادگاه تاریخی، در کمتر از چهار ساعت زمان خواهد گرفت.
او افزود: «همانطور که از ابتدا گفتم، این دادگاه هرگز نباید اتفاق میافتاد. حال که برپا شده، به دلیل عدم وجود کامل شواهد، باید در کوتاهترین زمان ممکن باشد.»