سه حمله انفجاری در کابل؛ دو کشته و شش زخمی برجای گذاشت

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

مقام‌های امنیتی افغانستان تایید کردند، در نتیجه سه حمله انفجاری بامداد چهارشنبه 10 فوریه در شهر کابل دو نفر کشته شدند و شش نفر دیگر زخم برداشتند.
به گزارش شبکه طلوع نیوز، پولیس کابل می‌گوید، انفجار دوم یک موتر نوع «فورتینر» را در منطقۀ «قوای مرکز» در حوزۀ دوم کابل هدف قرار داد که در نتیجه چهار نفر زخمی شدند و انفجار سوم یک موتر نوع «لندکروزر» را در نزدیک چهارراهی «بره‌کی» در مرکز شهر کابل هدف قرار داد که در نتیجه دو نفر کشته شدند و یک نفر دیگر زخم برداشت.

شایان ذکر است که در این روزها میزان حملات انفجاری و انتحاری در افغانستان به خصوص در شهر کابل افزایش یافته است، وزارت امور داخله این کشور اخیراً اعلام کرد که طالبان پٌشت این حملات قرار دارند.

وزارت امور خارجه افغانستان تایید کرد، یک کارمند این وزارت سه‌شنبه 9 فوریه 2021 در یک حمله انفجاری در شهر کابل کشته شد.

همچنان پولیس کابل تایید کرد، در نتیجه حمله افراد مسلح ناشناس سه‌شنبه 9 فوریه 2021 در ناحیه پنجم شهر کابل چهار کارمند وزارت احیا و انکشاف دهات این کشور کشته شدند.

بیشترین بازدید موضوعات مهم