لاری کینگ مجری نامآور آمریکایی شنبه 23 ژانویه در سن ۸۷ سالگی درگذشت. شرکت آمریکایی «اورا مدیا» که کینگ تأسیس کرد، خبر مرگ «سلطان گفتوگوی زنده» را اعلام کرد که تأثیر ماندگار او درمصاحبههایش با شخصیتهای بینالمللی در همه زمینهها، از سیاست گرفته تا اقتصاد و جامعهشناسی برجای مانده است.
مصاحبههای کینگ با آن ظاهر «متواضع» و آرام و بند شلوارهای معروفش، اصلیترین ویژگی گفتوگوهای آمریکایی را طی نیم قرن، رقم زد.

از سران جهان گرفته تا عوامالناس
او با برجستهترین رهبران، روسای جمهوری و سیاستمداران جهان و همچنین با چهرههای معروف در عرصه هنر و فرهنگ مصاحبه کرد و گفتوگو با مردم عادی را نیز از قلم نیانداخت.
بر اساس توئیت استودیوی «آئورا مدیا» که کینگ یکی از بنیانگذاران آن بود، او در مرکز پزشکی «سدار سینای» در لس آنجلس درگذشت (بدون اینکه علت مرگ را توضیح دهد) این مجری برجسته هفتهها پیش به دلیل عوارض ناشی از ابتلا به ویروس کرونا به بیمارستان منتقل شده بود.
این فرزند خلف روزنامهنگاری و رسانه، از سال 1985 تا 2010 در سی ان ان به عنوان مجری برنامه گفت و گوی زنده کار کرد و در طول زندگی حرفه ای خود، جوایز زیادی از جمله دو جایزه «پی بادی» را از آن خود ساخت.

50 هزار مصاحبه
کینگ در سالهای آغاز کارش، برنامه زنده «لاری کینگ» خود را از واشینگتن دی سی پخش میکرد و به عنوان بستری برای ارتباط میان افراد مشهور، سیاستمداران و مخاطبان آنها عمل میکرد که باعث شهرت و محبوبیت برنامه او به عنوان «مکانی که حوادث و اخبار در آن اتفاق میافتد»، شد.
کینگ نزدیک به 50 هزار مصاحبه زنده انجام داد. در سال 1995، او با یاسر عرفات رئیس سازمان آزادیبخش فلسطین در آن زمان، حسین، پادشاه وقت اردن و إسحاق رابین نخستوزیر اسرائیل در اجلاس صلح خاورمیانه شرکت کرد.
او همچنین میزبان شخصیتهای زیادی بوده است از دالای لاما گرفته تا الیزابت تیلور، میخائیل گورباچوف، باراک اوباما، بیل گیتس و لیدی گاگا.
کینگ فقط یک مجری عادی مصاحبههای زنده نبود بلکه فردی بود که با حس کنجکاوی فوقالعاده ظاهر میشد. او حتی چندین بار «اعترافاتی» را از مصاحبه شوندگانش گرفت که برای اولین بار به شکل زنده مطرح میشد.