بایدن 17 فرمان اجرایی را در راستای لغو فرمان‌های ترامپ صادر خواهد کرد

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

رسانه‌های آمریکایی چهارشنبه 20 ژانویه به نقل از مشاوران بایدن رئیس جمهوری جدید آمریکا گزارش دادند که او از امروز پس از تحلیف رسمی خود به عنوان چهل و ششمین رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا، 17 فرمان اجرایی صادر خواهد کرد تا فرمان های اجرایی ترامپ را ملغی سازد.

به گزارش رسانه ها، بایدن خروج آمریكا از سازمان جهانی بهداشت را لغو خواهد كرد و متعهد خواهد شد كه آمریكا به توافقنامه اقلیمی پاریس بازگردد.

Advertisement

بایدن همچنین فرمان ترامپ مبنی بر منع سفر شهروندان کشورهای مسلمان به ایالات متحده را لغو خواهد کرد.

او روند ساختن دیواری در مرز مکزیک با بودجه پنتاگون را متوقف خواهد کرد که در چهار سال گذشته، باعث بروز مشاجرات شدید سیاسی و قضایی شده بود.

طبق برنامه تدوین شده، بایدن در مراسم تحلیف، سوگند یاد خواهد کرد تا بتواند رسماً زمام قدرت را به دست گرفته و دوره ریاست جمهوری چهار ساله خود را آغاز کرده و چهل و چهارمین رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا باشد.

گرچه ترامپ سرانجام در یک پیام ویدیویی برای بایدن آرزوی موفقیت کرد اما هرگز به رئیس جمهوری منتخب تبریک نگفت که در 150 سال گذشته بی سابقه بوده و امروز چهارشنبه نیز مراسم تحلیف بایدن در واشنگتن شرکت نخواهد کرد.

باراک اوباما، جورج بوش و بیل کلینتون در جریان تحلیف رئیس جمهوری دموکرات آینده در ساعت 12:00 به وقت محلی (17:00 به وقت گرینویچ) با حضور فشرده نیروهای امنیتی در پایتخت فدرال، در خط مقدم حضور خواهند داشت.

این روز مخصوصاً به دلیل ورود یک زن به عنوان معاون رئیس جمهوری برای اولین بار در تاریخ بزرگترین قدرت جهان، کتاب های تاریخ آمریکا ثبت خواهد شد. کامالا هریس، 56 ساله، اولین زن سیاه پوست هندی تبار است که عهده دار این سمت شده است.

بیشترین بازدید موضوعات مهم