صمت، کمترین تسهیلات تولید و اشتغال را به کدام استان‌های ایران اختصاص داد؟

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

طبق جدیدترین آمار منتشرشده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) ایران در زمینه تسهیلات تولید و اشتغال، در 9 ماهه اول سال جاری استان‌های کهگیلویه و بویر احمد 32 میلیارد تومان، خوزستان 39 میلیارد تومان و کردستان با دریافت 46 میلیارد تومان کمترین تسهیلات تولید و اشتغال را دریافت کرده‌اند.

بر اساس این گزارش بیشترین پرداختی تسهیلات رونق تولید مربوط به استان البرز با مبلغ بیش از یک هزار و 299 میلیارد تومان، سمنان با مبلغ یک هزار و 297 میلیارد تومان و گلستان با مبلغ نزدیک به 694 میلیارد تومان بوده است. بیشترین تسهیلات تولید و اشتغال نیز به تهران 699 میلیارد تومان، یزد 479 میلیارد تومان و اصفهان 455 میلیارد تومان پرداخت‌شده است.

به گزارش «جنوب فردا»، یکشنبه 17 ژانویه به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت)، آمده است که «در زمینه تسهیلات تولید و اشتغال در 9 ماهه اول امسال استان‌های کهگیلویه و بویر احمد و سیستان و بلوچستان، هیچ مبلغی دریافت نکردند. استان ایلام نیز کمترین تسهیلات رونق تولید، معادل 217 میلیون تومان را به خود اختصاص داده است.»

لازم به یادآوری است که تسهیلات تبصره 18 قانون بودجه ایران با بهره 14 درصد پرداخت می‌شود که متقاضیان می‌توانند با ثبت‌نام در سامانه بهین‌یاب از این ظرفیت در راستای تأمین سرمایه در گردش، نوسازی و بازسازی و یا تکمیل واحدهای تولیدی بالای 60 درصد پیشرفت فیزیکی استفاده کنند.

معاون اقتصادی و هماهنگی سازمان برنامه‌وبودجه کشور ایران، نرخ بیکاری در خوزستان را در سال گذشته 14 درصد محاسبه کرده است.

به گزارش ایرنا روستاهای استان خوزستان نسبت به شهرها از شرایط بدتری در زمینه بیکاری برخوردار هستند و علاوه بر این تعداد قابل‌توجهی از جمعیت فاقد شغل در بین افراد فارغ‌التحصیل از دانشگاه‌های این استان می‌باشند.

به گفته این مقام مسئول در سازمان برنامه‌وبودجه کشور، به‌واسطه مهاجرت‌های صورت گرفته، جمعیت روستایی استان، رشد منفی 17 درصد را نشان می‌دهد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خوزستان گفته است خوزستان رتبه دوم نرخ بیکاری در کشور ایران را دارد.

استان «خوزستان» درزمینه سرمایه‌گذاری ازنظر ملی منابع بسیاری دارد اما با داشتن منابع نفتی و گازی غنی از بافت فرسوده بالایی برخوردار است و نرخ بالای بیکاری، این استان را در رتبه دوم نرخ بیکاری در ایران قرار داده است.

بیشترین بازدید موضوعات مهم