چین با افزایش آمار کرونا مجدداً اقدام به ساخت بیمارستان ظرف 5 روز کرد
چین شنبه 16 ژانویه برای مقابله با افزایش موارد ابتلا در یکی از شهرهای جنوب پکن، ساخت بیمارستان با 1500 اتاق را ظرف پنج روز به پایان رساند.
خبرگزاری رسمی چین «شین هوا» گفت که این بیمارستان یکی از شش بیمارستانی است که با مجموع 6500 اتاق در نانگونگ واقع در استان خبی در حال ساخت بود و قرار است در هفته آینده تکمیل گردد.
چین که تا حد زیادی شیوع ویروس کرونا را مهار کرده، در ماه جاری در نانگونگ و شیجیازژوانگ در مرکز خبی، جنوب غربی پکن، متحمل صدها مورد ابتلا شده است.

برنامه بهداشتی مشابه با آغاز شیوع کرونا
حزب کمونیست حاکم، برنامه مشابهی را برای ساخت سریع بیمارستانها در ابتدای شیوع کرونا در سال گذشته به منظور ایجاد بیمارستانهای قرنطینهای در ووهان، مرکز شیوع اولیه کرونا در اواخر سال 2019، آغاز کرده بود.
در سطح ملی، کمیسیون ملی بهداشت، 130 مورد تأیید شده جدید (90 مورد در خبی) را ظرف 24 ساعت تا نیمه شب جمعه 15 فوریه ثبت کرد. با گسترش تمرکز موارد ابتلا در شمال شرقی کشور، مسئولان ذیربط، وادار به اعمال مقررات قرنطینه عمومی در مورد بیش از 28 میلیون نفر شدند.
به گزارش شین هوا، 645 مورد ابتلا وجود دارد که دو مورد آنها از خارج از کشور وارد شدند و در نانگونگ و شیجیازژوانگ تحت درمان هستند.
افزایش موارد ابتلا در چین در حالی است که تیمی از سازمان جهانی بهداشت در ووهان، جایی که این بیماری برای اولین بار در اواخر سال 2019 ظاهر شد، قرنطینه شده است. این تیم درحال تحقیق در مورد خاستگاه این پاندمی هستند که تا این لحظه به مرگ نزدیک به دو میلیون نفر در سراسر جهان انجامیده است.
مسئولان ذیربط از مردم خواستند که در تعطیلات سال نو قمری در ماه آینده که صدها میلیون چینی به شهرهای خود سفر میکنند تا تعطیلات را در کنار خانواده گذرانده یا راهی سفر به خارج از کشور شوند، از سفرهای غیرضروری خودداری کنند.
مجموع موارد تأیید شده ابتلا به کرونا در سرزمین اصلی چین به 87988 رسیده و شمار جان باختگان 4635 نفر است.