هشدار رئیس کمیسیون انرژی مجلس ایران: به بازرسان آژانس اجازه ورود به ایران نمی‌دهیم

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

فريدون عباسي رئیس کمیسیون انرژی در مجلس ایران روز دوشنبه 11 ژانویه، در واکنش به اظهارات پمپئو مبنی بر اینکه «اخراج بازرسان آژانس در صورت لغو نشدن تحریم‌ها تهدیدی فراتر از نقض برجام است»، گفت: دولت به سبب اینکه تحریم‌ها را لغو کند راهبردی را در پیش گرفت که پذیرش پروتکل الحاقی بود، اما غربی‌ها در همین حال نیز هیچ کدام از تحریم‌های اعمال شده علیه کشورمان را برنداشتند؛ برای اینکه کشورهای عضو برجام وادار به انجام تعهدات خود شوند، مجلس شورای اسلامی توقف پروتکل الحاقی را مصوب کرد که دولت باید آن را عملیاتی کند.

عباسی گفت: هیچ وقت بازرسان آژانس را را اخراج نمی‌کنیم، بلکه آنها را به کشور راه نمی‌دهیم؛ طبق قوانین زمانی‌که بازرسی، بخواهد وارد کشورمان شود باید به وی ویزا داده شود؛ پس وقتی ممانعت به عمل آوریم از بازرسی‌های سرزده ممانعت خواهیم کرد که این اقدام را نیز این مرحله به مرحله انجام خواهیم داد.

Advertisement

او با اشاره به «ندادن ویزا» به بازرسان به عنوان راه حل رفع مشکلات حضور بازرسان اژانس گفت: طبق قوانین زمانی‌که بازرس آژانس، بخواهد وارد ایران شود باید به وی ویزا داده شود؛ درصورتی که ممانعت به عمل آوریم از بازرسی‌های سرزده جلوگیری می‌شود.

به گزارش انتخاب نماینده کازرون، کوهچنار در مجلس ایران افزود: اگر تا اسفند ماه سال جاری غربی‌ها به تعهدات خود عمل نکنند، از بازرسی‌های آژانس ممانعت می‌کنیم، که این مورد نیز از حقوق‌ ایران محسوب می‌شود؛ چرا که آن‌ها موضوعات هسته‌ای کشور را زیر سوال برده‌اند، پس نباید وقتی کسانی که چنین اقداماتی را انجام می‌دهند، تکالیف بیش از حدشان را بپذیریم و بایستی بازرسی‌ها متوقف شود.

او در ادامه گفت که مصوبه مجلس مهلت دو ماهه‌ای را تعیین کرده تا غربی‌ها تعهدات برجامی خود را انجام دهند در غیر این صورت ایران برنامه هسته‌ای خود را ادامه می‌دهد.

بیشترین بازدید موضوعات مهم