مت هانکوک وزیر بهداشت بریتانیا یکشنبه 10 ژانویه گفت که کشورش روزانه 2000هزار نفر را واکسینه میکند و در حال آمادهسازی برای افزایش شمار این افراد به دو میلیون نفر در هفته است که میانگین مطلوب برای محافظت از قشرها آسیب پذیرتر تا اواسط ماه فوریه است؛ در حالی که مجموع مرگ و میرهای ناشی از پاندمی در بریتانیا به بیش از 80هزار نفر رسیده است.
وزیر بهداشت بریتانیا به اسکای نیوز گفت: «در حال حاضر بیش از 200هزار نفر روزانه واکسینه میشوند.»
او افزود: «ما حدود یک سوم افراد بالای 80 سال را در این کشور واکسینه کردهایم، بنابراین پیشرفت زیادی داریم اما هنوز گسترش بیشتری در این زمینه در راه است. ما مراکز واکسیناسیون جمعی را این هفته افتتاح خواهیم کرد.»
1035نفر دیگر طی 28 روز پس از مثبتشدن تست کرونای آنها در بریتانیا، جان خود را از دست دادند و در نتیجه تعداد کل مرگهای ناشی از پاندمی کرونا در این کشور به بیش از 80000 نفر رسیده است.

دولت بریتانیا شنبه 10 ژانویه اظهار داشت که شمار جانباختگان در این کشور به 80 هزار و 868 نفر رسیده که بالاترین میزان تلفات در اروپا و پنجمین رتبه در جهان پس از ایالات متحده، برزیل، هند و مکزیک است.
بیمارستانهای سراسر بریتانیا برای معالجه بیماران، تحت فشار شدیدی قرار دارند.
شهردار لندن جمعه گذشته اعلام کرد که وضعیت کرونا در پایتخت، بحرانی است آنهم در حالی که این کشور با 1325 مبتلا در روز، بالاترین آمار روزانه از کرونا را ثبت کرده است.
اطلاعات رسمی همچنین نشان داد که مجموع موارد تأیید شده ابتلا به کرونا در بریتانیا از 3 میلیون نفر گذشته فراتر رفته است.
این در حالی است که کاخ باکینگهام اعلام کرد، ملکه الیزابت دوم و همسرش شاهزاده فیلیپ، روز شنبه 9 ژانویه، اولین دوز واکسن کرونا را دریافت کردند.

سخنگوی کاخ باکینگهام گفت که ملکه (94 سال) و همسرش (99 سال) «امروز واکسن خود را علیه کووید 19 دریافت کردند» و به این ترتیب به حدود یک و نیم میلیون نفری پیوستند که اولین دوز واکسن را در بریتانیا دریافت کردند.
پس از آنکه بیمارستانهای بریتانیا برای واکسینهکردن افراد بالای 70 سال و کادر پزشکی و قشرها آسیبپذیر تا 15 فوریه آینده، در آستانه رسیدن به حداکثر ظرفیت خود قرار گرفتند، مقررات قرنطینه سفت و سخت برای سومین بار اعلام شد. واکسینهکردن این گروهها شامل حدود 15 میلیون نفر میشود که 88٪ مرگ و میر ناشی از اپیدمی در میان آنها ثبت شده است.
کمپین واکسیناسیون از اوایل دسامبر گذشته به لطف دو واکسن فایزر/ بیونتک و آسترازنیکا انجام میگیرد که توسط دانشگاه آکسفورد تولید شده است.
واکسن مدرنا نیز موفق به دریافت مجوز سازمان تنظیم مقررات دارویی بریتانیا شده اما تا بهار مورد استفاده قرار نخواهد گرفت.