توییتر «اظهارات گمراهکننده» رهبر ایران درباره واکسن کرونا را حذف کرد
پلتفرم توییتر روز جمعه 8 ژانویه 2021، یکی از توییتهای انگلیسی علی خامنهای را درباره «اطمینان نداشتن او به واکسنهای آمریکایی و بریتانیایی» به دليل «نقض قوانین» و «نشر اطلاعات غلط» حذف كرد.
این شبکه اجتماعی ساعاتی پیش توییت رهبر ایران را به علت انتشار «اطلاعات گمراهکننده» درباره واکسنهای ویروس کرونا حذف کرد.
یک منبع مطلع در توییتر علت حذف این توییت را «نقض قوانین این شبکه اجتماعی» در مورد کووید19 عنوان کرد.
این منبع افزود خامنهای به دلیل «نقض استانداردهای این رسانه اجتماعی باید این توییت را حذف کند تا بتواند بار دیگر به حساب خود بازگردد.»
نه آمریکایی نه بریتانیایی
سخنگوی جمعیت هلال احمر ایران اعلام کرد که با دستور «رهبر ایران» واردات 150000 واکسن فایزر ساخت کشور آمریکا را متوقف میکنند و اگر واکسن ایرانی موفق باشد، نیازی به وارد کردن واکسن از چین نیست و ایرانیها برای محافظت خود از کرونا باید واکسن ایرانی را تزریق کنند.
پس از آنکه امروز علی خامنهای رهبر ایران اعلام کرد که ورود واکسن آمریکایی و بریتانیایی به این کشور ممنوع است، محمدحسن قوسیان مقدم در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان، جمعه 8 ژانویه 2021 درباره آخرین وضعیت اهدای 150000 دوز واکسن کرونا از سوی آمریکا، به سخنان امروز رهبر ایران درباره ممنوعیت واردات واکسن از آمریکا و بریتانیا اشاره کرد و گفت که ورود واکسن شرکت فایزر از آمریکا که قرار بود از سوی خیرین به ایران وارد شود منتفی شد.
او همچنین درباره خرید یک میلیون دوز واکسن کرونا از چین گفت: «در حال پیگیری هستیم تا اگر نیاز باشد و دولت درخواست کند این واکسن را خریداری کنیم، در غیر اینصورت اگر واکسن کرونای ایرانی موفق شود نیازی به خریداری این واکسن نیز نخواهد بود».
علی خامنهای امروز با تاکید بر ممنوعیت ورود واکسن فایزر به ایران گفت: «من به این کشورها اعتماد ندارم اینها خودشان در مدیریت کرونا ناموفق بودهاند».
او افزود : «ممکن است اینها بخواهند این واکسن را روی مردم دیگر کشورها امتحان کنند».
به نظر میآید بیش از آنکه رهبر ایران به علت بدگمانی به آمریکا و بریتانیا مانع ورود واکسن فایزر شده باشد، نداشتن امکانات لازم برای خرید و نگهداری این نوع از واکسن دلیل اصلی انصراف ایران از خرید باشد.
چند روز پیش، علیرضا رئیسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا در ایران اعلام کرد که احتمال اینکه واکسن فایزر را وارد این کشور کنند بسیار کم است، زیرا شرایط نگهداری دشواری دارد.