امارات مجوز واکسیناسیون با واکسن چینی سینوفارم با 86% اثربخشی را صادر کرد
وزارت بهداشت و پیشگیری جامعه در امارات متحده عربی از ثبت واکسن ویروس غیرفعال علیه کووید 19 ساخت انستیتو محصولات بیولوژیک چین در کشور خبر داد که گامی مهم در مقابله با پاندمی کووید 19 در امارات به شمار می آید.
بخشنامه ثبت این واکسن در پاسخ به درخواست شرکت چینی «سینوفارم سی ان بی جی« بود که بیانگر اطمینان مقامات بهداشتی امارات از ایمنی و اثربخشی این واکسن است.
وزارت بهداشت و پیشگیری جامعه با همکاری و هماهنگی با وزارت بهداشت ابوظبی اقدام به بررسی نتایج اولیه آزمایش های مرحله سوم انجام شده توسط شرکت سینوفارم «سی ان بی جی» کرد. این نتایج بیانگر 86٪ اثربخشی این واکسن در برابر ابتلا به کووید 19 بوده وشاخص «سروکانورشن» میانگین 99٪ از پادتنهای تعدیل کننده را ثبت کرده است این واکسن همچنین میانگین مصونیت در وضعیتهای متوسط یا شدید بیماری، 100٪ بوده است. دادهها نشان داد که هیچ نگرانی در مورد ایمنی واکسن برای تمامی گیرندگان وجود ندارد.
شایان ذکر است که وزارت بهداشت امارات در سپتامبر گذشته تصمیم گرفت واکسن را تحت مجوز استفاده اضطراری، با هدف محافظت از کادر درمانی تامین کند زیرا آنها بیشتر در معرض خطر ابتلا به ویروس هستند. امارات متحده عربی، بررسیهای بالینی را پس از صدور مجوز برای استفاده اضطراری از ایمنی و اثر بخشی واکسن انجام داد که نتایج مشابهی را با مرحله سوم نشان دادهاند.
گفتنی است که کمپین «به خاطر بشریت» ویژه آزمایشهای مرحله سوم، موفق به جذب 31 هزار داوطلب از 125 ملیت در امارات متحده عربی شد در حالی که آزمایشهای بررسی استفاده از واکسن در شرایط اضطراری نشان داد که واکسن سینوفارم به طور موثر در حفاظت از کادر درمانی کشور کارآمد بوده است.
اقدام وزارت بهداشت و پیشگیری جامعه برای ثبت رسمی این واکسن تولید شده توسط «انستیتوی محصولات بیولوژیکی پکن»، ادامه روندی است که هدف آن، محافظت از همه اهالی کشور و همچنین بسترسازی در راستای به حرکت انداختن مجدد اقتصاد است.