ایران؛ تخصیص 5 هزار میلیارد تومان اعتبار برای مقابله با بلایای طبیعی در «خوزستان»

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

رئیس سازمان مدیریت بحران در ایران اعلام کرد که برای مقابله با بلایای طبیعی سال گذشته 5 هزار و 84 میلیارد تومان اعتبار پیشنهاد شد که حدود 300 میلیارد تومان در قانون بودجه منظور شده و تاکنون نیز هیچ مبلغی در اختیار دستگاه‌های اجرایی استان «خوزستان» قرار نگرفته است.

طی روزهای اخیر بار دیگر سیل در این استان، مسیرهای رفت و آمد را بست و زندگی شهروندان را مختل کرد. این در حالی است که سال گذشته پس از جاری شدن سیل در استان بودجه‌ای به منظور جلوگیری از تکرار این مسئله اختصاص یافت که به گفته یکی از مسئولان تاکنون به این استان نرسیده است. بر اساس گزارش ایمنا، دوشنبه 7 دسامبر 2020 اسماعیل نجار در گفت‌وگوی تلویزیونی در شبکه خبر سیما در این باره گفت: «متأسفانه در مناطقی که سیل جاری شده ظرفیت خروجی پل‌ها با دبی آب رودخانه‌ها انطباق ندارد و این مسئله بر جاری شدن سیل در برخی استان‌ها از جمله خوزستان و بوشهر بسیار تأثیرگذار بوده است».

Advertisement

به گفته او خشکسالی سال‌های گذشته به بارش نزولات جوی ناشی از تغییر اقلیم در جنوب منجر شده بود و به علت اینکه «اهواز فاقد نهر آب است و شبکه فاضلاب آن نیز بسیار فرسوده شده»، باید آبگرفتگی‌ها در این شهر با استفاده از پمپ تخلیه شود.

او وضعیت دیگر شهرهای استان را نیز به همین شکل دانست و افزود: «عدم تکمیل زیرساخت‌ها در بخش شبکه فاضلاب و جمع‌آوری آب‌های سطحی در استان خوزستان کاری زمان‌بر و نیازمند همکاری و همیاری تمام دستگاه‌های اجرایی و مجلس شورای اسلامی است».

رئیس سازمان مدیریت بحران در ایران اعلام کرد که برای مقابله با بلایای طبیعی سال گذشته 5 هزار و 84 میلیارد تومان اعتبار پیشنهاد شد که حدود 300 میلیارد تومان در قانون بودجه منظور شده و تاکنون نیز هیچ مبلغی در اختیار دستگاه‌های اجرایی استان قرار نگرفته است.

در همین رابطه، سال گذشته امید حاجتی رئیس سازمان برنامه وبودجه استان از اختصاص «یک هزار و 170 میلیارد ریال در سه مرحله تنخواه مقابله با بحران سیل» خبر داد.

او در گفت‌وگو با ایرنا اظهار کرد: «در مرحله نخست 60 میلیارد ریال و مرحله دوم 500 میلیارد ریال از سوی سازمان برنامه و بودجه به وزارت کشور ابلاغ و به خوزستان اختصاص یافت».

وی مبلغ سومین مرحله تنخواه را برای مقابله با سیل 610 میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: «مجموع این مبالغ صرف هزینه پشتیبانی از دستگاه های اجرایی درگیر با سیلاب، استحکام بخشی سیل بندها و نیز اسکان سیل زدگان در اردوگاهها شد. همچنین بخشی از این مبلغ نیز صرف تامین نیازهای اضطراری سیل زدگان شده است».

بیشترین بازدید موضوعات مهم