احضار عیسی کلانتری به دادسرای کارکنان دولت به اتهام «توهین به خمینی»

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست ایران به اتهام «توهین به خمینی» به دادسرای کارکنان دولت احضار شد.

خبرگزاری تسنیم روز یکشنبه 6 دسامبر 2020، در گزارشی عنوان کرد که در پی انتشار اظهارات عیسی کلانتری معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان حفاظت از محیط زیست ایران در خصوص «خمینی و ریشه های انقلاب اسلامی» در مصاحبه با رسانه‌های مجازی، کلانتری به شعبه هفتم دادسرای کارکنان دولت احضار و در خصوص «توهین به بنیانگذار انقلاب اسلامی» تفهیم اتهام گردید و با قرار تامین آزاد شد.

او در ویدئوی کوتاه مصاحبه‌ای که چندی پیش در شبکه‌های اجتماعی هم‌رسانی شد، خمینی را «فرزند ناخلف آمریکا» و پیروزی انقلاب 1357 را نتیجه «خالی کردن پشت شاه توسط آمریکا» دانسته بود.

به دنبال واکنش تند بسیاری از چهره‌ها و مقام‌های ایرانی به این اظهارات، کلانتری روز هشتم آذر در یادداشتی، علاوه بر «عذرخواهی» بابت این سخنان تاکید کرد که پخش تنها چهل ثانیه از مصاحبه‌ای دوساعته موجب «سوءبرداشت» از کلیت مطلب شده است.

پیشتر سایت جماران، وابسته به حسن خمینی، در انتقاد به سخنان معاون رئیس‌جمهوری ایران در حالی‌که از آن به عنوان «ادبیات منحط و مبتذل» یاد کرده است، نوشت: «آقای کلانتری ظاهرا از کمترین میزان از ادب سیاسی و اجتماعی برخوردار نیست که درباره مقتدای کشور از این واژه زشت و توهین‌آمیز بهره می‌گیرد.»

بیشترین بازدید موضوعات مهم