5 کشته در پی فرار ده‌ها زندانی از زندان «بعبدا» در لبنان

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

سحرگاه روز شنبه گروهی از زندانیان درب سلول‌های زندان «بعبدا» را شکستند و به مقصد نامشخصی گریختند.

پلیس لبنان گفت که نزدیک به 70 زندانی امروز شنبه 21 نوامبر 2020، پس از شکستن درهای سلول و حمله به زندانبانان از زندان بعبدا فرار کردند.

Advertisement

به گزارش آسوشیتدپرس، بر اساس بیانیه پلیس، 5 نفر از زندانیان فراری در اثر سانحه رانندگی و برخورد اتومبیلی که هنگام فرار به سرقت برده بودند با درخت، کشته شدند.

این فرار دسته‌جمعی که شامل 69 زندانی می‌شد از زندان بعبدا در حومه بیروت پایتخت لبنان صورت گرفت.

پلیس لبنان در این‌باره گفت: «تاکنون 15 زندانی دستگیر و 4 زندانی فراری نیز خود را تسلیم مقامات امنیتی کرده‌‌اند.»

نیروهای امنیتی اطراف زندان را به محاصره خود در آورده و در حال تعقیب دیگر زندانیان فراری هستند. در بیانیه پلیس آمده است که «تحقیقات در مورد این حادثه در حال انجام است.»

پس از فرار دسته‌جمعی این زندانیان، نیروهای امنیتی کاخ دادگستری در بعبدا را به محاصره خود در آوردند.

نیروهای امنیتی در تلاش برای تعقیب زندانیان فراری در محیط مجاور زندان و همچنین در تمامی مناطق لبنان هستند، در حالی که برخی دیگر از نیروها به بررسی دلایل این حادثه می‌پردازند. به گفته پلیس لبنان دوربین‌های مداربسته مناطق اطراف زندان مورد بازبینی قرار می‌گیرد.

در حالی که ارتش لبنان اقدام به ایجاد پست‌های ایست بازرسی نموده، نیروهای امنیتی در منطقه در حال گشت‌زنی هستند.

شهرداری بعبدا به ساکنان این شهر و اطراف آن هشدار داد تا اقدامات احتیاطی را انجام دهند و درها را به روی کسی باز نکنند، مگر پس از تأیید هویت او، زیرا در میان زندانیان فراری افرادی وجود داردند که به گفته این مقام مسئول در «رده‌بندی زندانیان خطرناک» طبقه‌بندی شده‌اند.

در همین رابطه خبرگزاری رسمی لبنان تأیید کرد که «برخی از خانواده‌ها در تلاشند فرزندان فراری خود را به زندان بعبدا بازگردانند، به این امید که دستگاه قضایی در صدور احکام علیه آنها تسریع کند، یا با عفو و یا با مجازات آنها.»

بیشترین بازدید موضوعات مهم