پلیس هلند: تیراندازی به سفارت سعودی در لاهه با «انگیزه تروریستی» انجام شده است

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

پلیس هلند دوشنبه 16 نوامبر 2020 اعلام کرد که فرد مظنون به تیراندازی هفته گذشته به سفارت پادشاهی عربی سعودی در لاهه، با «انگیزه تروریستی» دست به این اقدام زده است.

این فرد مظنون به تیراندازی به سفارت سعودی، پنج‌شنبه گذشته و ساعاتی پس از حمله به سفارت‌خانه که در آن به کسی آسیبی نرسیده بود، بازداشت شد.

Advertisement

تیراندازی به سوی سفارت پادشاهی عربی سعودی در لاهه هلند یک روز پس از آن اتفاق افتاد که مراسم گرامیداشت سالروز پایان جنگ جهانی اول که با حضور تعدادی از دیپلمات‌های خارجی در شهر جده سعودی برگزار شده بود، هدف بمب‌گذاری قرار گرفت.

بنا به بیانیه صادره از سوی پلیس هلند فرد بازداشت شده مظنون به انجام اقدامی خشونت‌آمیز علیه مقر سفارت سعودی است و تلاش می‌کرد نگهبان ساختمان سفارت را به قتل رساند و با «انگیزه تروریستی» او را تهدید کرده است.

این بیانیه بدون ارائه جزئیات بیشتری در این‌باره افزود« به نظر می‌رسد که انگیزه تروریستی از تلاش فرد مظنون و اقدام‌هایش برای تحمیل اراده‌اش بر سفارتخانه مشخص باشد».

از سویی پلیس هلند دوشنبه بازداشت فرد مظنون به حمله به سفارت سعودی در لاهه را تا 2 هفته دیگر تمدید کرد.

بیشترین بازدید موضوعات مهم