جو بایدن رئیسجمهوری منتخب آمریکا در روزها و هفتههای آینده، اسامی صاحب منصبان بلندپایه دولت خود را اعلام خواهد کرد.
هر یک از نامزدهای مناصب کابینه بایدن نیازمند موافقت کنگره خواهد بود که درحال حاضر، نمایندگان جمهوریخواه دست بالا را در آن دارند.
دو دور انتخابات در جورجیا در 5 ژانویه آینده میتواند اکثریت حاکم بر کنگره را مشخص سازد که در روند موافقت با اعضای کابینه بایدن تأثیر گذار است.

کابینه شامل معاون رئیسجمهوری و روسای 15 وزارت خانه میشود که عبارتند از: کشاورزی، بازرگانی، دفاع، آموزش و پرورش، انرژی، بهداشت و خدمات انسانی، امنیت داخلی، مسکن و توسعه شهری، کشور، دادگستری، کار، حمل و نقل، خزانهداری و جنگجویان پیشکسوت.
شبکه سیانان فهرستی از اسامی را مطرح ساخته و عنوان داشت که این فهرست بر اساس گفتوگو با هم پیمانان و مشاوران بایدن و دموکراتهای آگاه از موضوع، به روز رسانی خواهد شد.
در اینجا اسامی برخی از شخصیتها که برای مناصب کلیدی در دولت بایدن، نامشان در مذاکرات جاری برده شدهاست، آورده میشود:

رون کلاین مدیر کارمندان کاخ سفید
کلاین یکی از مشاوران اصلی کمپین بایدن و کارمند ارشد بادین در کاخ سفید در دولت اوباما و همچنین یکی از معاونان برجسته اوباما بود. او پیشتر مدیر کارمندان آل گور و جانت رینو دادستان کل بود. کلاین در سال 2014 از سوی اوباما به عنوان هماهنگکننده واکنش در برابر ویروس ایبولا در کاخ سفید منصوب گردید. کلاین یکی ازمشاوران برجسته تنظیم مناظرههای بایدن، اوباما، بیل کلینتون، آل گور، جان کریو هیلاری کلینتون بود.

سوزان رایس وزیر خارجه
رایس در دولت اوباما در منصب سفیر آمریکا و مشاور امنیت ملی خدمت کرده و در دولت کلینتون، معاون ویژه رئیسجمهوری و دستیار دبیر دفتر امور آفریقا در وزارت خارجه و مدیر سازمانهای بینالمللی و پاسدار صلح در شورای امنیت ملی بودهاست. رایس از معدود زنانی است که در لیست کوتاه بایدن برای منصب معاون رئیسجمهوری قرار داشت.
برای مدت زمانی چنین تصور میشد که رایس، گزینه حتمی برای جانشینی هیلاری کلینتون به عنوان وزیر امور خارجه است ولی نام او در سال 2012 برای اجتناب از ورود در نبرد تلخ تأیید صلاحیت در مجلس سنا، کنار گذاشته شد. رایس بعد از اظهار نظر یکشنبه گذشته در برنامه ای تلویزیونی در دفاع از نحوه تعامل دولت اوباما با حوادث 11 سپتامبر 2012 علیه کنسولگری آمریکا در بنغازی و کشته شدن کریس استیونز سفیر آمریکا و سه شهروند آمریکایی، هدف انتقادهای تند جمهوری خواهان قرار گرفت.

آنتونی بلیکن
بلیکن در دوران اوباما معاون وزیر خارجه و دستیار رئیسجمهوری و معاون ارشد مشاور امنیت ملی بود. وی مشاور امنیت ملی بایدن و جانشین معاون رئیسجمهوری در دوره اول ریاست جمهوری اوباما بود. کارمند پیشکسوت مرکز مطالعات راهبردی و بینالمللی و مدیر کارمندان دموکرات در کمیسیون روابط خارجی مجلس سنا را نیز در کارنامه خود دارد. در دولت کلینتون به عنوان عضو شورای امنیت ملی در کاخ سفید و نویسنده سخنرانیهای سیاست خارجی کلینتون و همچنین مشاور امنیت ملی بودهاست.

سناتور کریس کونز
کونز درحال حاضر کرسی سنا در ایالت دلاور را دارد که بایدن دهها سال در اختیار داشت. کونز همپیمان دیرین و بسیار نزدیک بایدن است و از عناصر میانهرو و از نخستین اعضای کنگره بود که از نامزدی بایدن در سال 2020 حمایت کرد. او هماکنون عضو کمیسیونهای روابط خارجی، اعتبارها، قوه قضائیه و فعالیتهای بازرگانی سنای آمریکاست. در طول دوران کاری خود در سنا به همکاری با دو حزب و برقراری روابط مستحکم با جمهوری خواهان برجسته شهرت داشت که دارای منافع مشترک هستند.

لایل برینارد وزیر خزانهداری
برینارد در حال حاضر عضو شورای حکام سیستم بودجه خاص فدرال است و پیشتر عهدهدار منصب نماینده وزارت خزانه داری آمریکا و مشاور وزیر خزانه داری در دوران اوباما بوده و به عنوان نماینده آمریکا در مجموعه پولی 20 و گروه 7 خدمت کرده است.

میشل فلورنوی وزیر دفاع
اگر انتخاب این خانم مورد تأیید قرار بگیرد، نخستین زن عهدهدار منصب وزیر دفاع خواهد بود. فلورنوی نماینده وزارت دفاع در دوران اوباما بوده و رهبری گروه گذار دولت اوباما در وزارت دفاع را در نیمه دهه 90 قرن گذشته یاری داده است. فلورنوی معاون اول وزیر دفاع بوده و در بنیانگذاری مرکز امنیت جدید مشارکت داشته که مرکزی فکری است متشکل از دو حزب به همراه شرکت «وست اکس ادوایزر» که شرکت مشاوره راهبردی است. فلورنوی رایزن اول مرکز مطالعات راهبردی و بینالمللی است.

پیت بوتیجیگ سفیر آمریکا در سازمان ملل
بوتیجیگ شهردار پیشین ساوث بند در ایالت اندیانا و نامزد پیشین حزب دموکرات در سال 2020 بود.