معصومه ابتکار از دستور شلیک فرماندار شهر قدس طی اعتراضات آبان دفاع کرد

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

معاون رئیس‌جمهوری ایران در اظهارنظری غیرمنتظره از دستور شلیک فرماندار شهر قدس به معترضان طی تجمعات آبان 98 که در همان وقت مورد انتقاد گسترده قرار گرفت، دفاع کرد.

بر اساس گزارش جماران معصومه ابتکار، درباره حاشیه‌های دستور فرماندار شهر قدس برای برخود با معترضان حوادث آبان 98 با بیان اینکه «جنجال آفرینی‌ها، جمله و موقعیت را از واقعیت خارج می‌کنند»، ادعا کرد: «در آن ماجرا عده‌ای مردم معترض یک عده محدودی افراد مسلح تروریست بودند که به اسلحه خانه و مرکز دفاع شهری حمله کرده بودند».

Advertisement

او در ادامه با دفاع از دستور فرماندار شهر قدس در شلیک به معترضان، گفت: «از هر کسی باید این سؤال را کرد که اگر یک عده تروریست مسلح به اسلحه خانه یا مرکز دفاع یک شهر حمله کنند و بخواهند اسلحه بیشتری بگیرند و روی مردم آتش باز و ایجاد ناامنی کنند، چه کار باید کرد؟»

این نخستین بار نیست که مقامات ایران از سرکوب خشونت‌آمیز معترضان آبان 98 دفاع می‌کنند. استاندار تهران نیز درباره اظهارات فرماندار شهر قدس مبنی بر دستور شلیک به معترضان در آبان 98 گفته بود: «منظور ایشان این بوده که هر کسی وارد فرمانداری شد با استفاده از ابزار فیزیکی با آنها مقابله کنند. در فرمانداری هیچگونه اسلحه‌ای وجود ندارد که بخواهند از آن استفاده کنند».

گفتنی است، لیلا واثقی، فرماندار شهر قدس تهران طی اعتراضات آبان 98 هنگام تجمع و بالا رفتن برخی از معترضان از دیوار فرمانداری این شهر گفت: «فرماندهی پلیس دستور شلیک به نیروهایش نداده‌ بوده اما من دستور دادم هر کس از در فرمانداری رد شد، بزنند».

بیشترین بازدید موضوعات مهم