انفجار موتر بمبگذاری شده در خوست افغانستان؛ دو کشته و 25 زخمی برجای گذاشت
وزارت امور داخله افغانستان تایید کرد، در نتیجه انفجار یک موتر(خودرو) بمبگذاری شده سهشنبه 27 اکتبر در ولایت خوست این کشور دو نفر کشته شدند و 25 نفر دیگر زخم برداشتند.
طارق آرین سخنگوی این وزارت در توییتی نوشت، يك موتر بمبگذاری شده در نزدیک قطعه خاص پوليس در ساحه مقام ولایت سابقه خوست انفجار کرد.
آرین اضافه کرد، مهاجمان میخواستند پس از انفجار وارد قطعه خاص پولیس شوند، اما با درگیری نیروهای امنیتی روبهرو شدند.
سخنگوی وزارت امور داخله افغانستان علاوه کرد، در این رویداد دو نفر کشته شدند و 25 نفر دیگر به شمول 16 نظامی و 9 غیرنظامی زخمی شدند.
هنوز هیچ گروهی مسئولیت این رویداد را به عهده نگرفته است.
شایان ذکر است که این حمله در شرایطی رخ داده که در این روزها میزان ناامنی در افغانستان افزایش یافته است. روز گذشته یک حمله انتحاری در ساحه دشت برچی شهر کابل رخ داد که در نتیجه 30 نفر کشته شدند و 70 نفر دیگر زخم برداشتنند.